Πως να κάνετε back up και restore τους drivers

Δε νομίζω να υπάρχει κάποιος που να διασκεδάζει τη διαδικασία εύρεσης των drivers μετά από ένα format...
Πολλά προγράμματα υπόσχονται την αυτόματη εγκατάσταση τους αλλά τα περισσότερα δυστυχώς είναι αναξιόπιστα.Για να κάνουμε back up τους drivers που ήδη χρησιμοποιούμε και restore μετά το format μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το Double Driver.
Είναι ένα ΔΩΡΕΑΝ, PORTABLE (δε χρειάζεται εγκατάσταση) και πανεύκολο στη χρήση windows utility.Αρκεί να το κατεβάσουμε (απ' όπου προτιμάμε), να το αποσυμπιέσουμε και να το 
τρέξουμε για να δούμε την παρακάτω εικόνα:





Διπλό κλικ στο ''dd'' και μετά διαλέξτε ''back up''.


Πατώντας "Scan the current system" το ''dd'' βρίσκει όλους τους drivers συστήματος μας και μάλιστα επιλέγει αυτούς που δεν είναι της microsoft και υπάρχουν ούτως η άλλως στα windows.



Κατόπιν πατάμε ''back up now'' και αποθηκεύουμε το φάκελο σε κάποια εξωτ. συσκευή 
(φλασάκι,εξωτερικό δίσκο κ.λ.π.).


Καλό θα ήταν να μη ξεχάσετε να βάλετε και Double Driver στην εξωτερική συσκευή για να μη χρειαστεί download πάλι μετά το format.

ΜΕΤΑ ΤΟ FORMAT

Εφόσον έχουν πάει όλα καλά για να εγκαταστήσουμε τους οδηγούς ανοίγουμε το πρόγραμμα, κάνουμε δεξί κλικ στο ''dd'' κι επιλέγουμε ''εκτέλεση ως διαχειριστής'' -> restore -> locate back up -> other location -> βρίσκουμε το φάκελο στην εξωτερική συσκευή που τον αποθηκεύσαμε  -> ΟΚ ->      restore now -> OK.
Θα ανοίξει ένα παράθυρο των Windows για την εγκατάσταση, κάνουμε κλικ στο "Επόμενο" και σε λίγα δευτερόλεπτα έχουμε τελειώσει.