Τέλος των Windows 7 σήμερα από την Microsoft

Σταματά η διάθεση των Windows 7 σε κατασκευαστές από σήμερα και στις 13/1/15 η υποστήριξη τους από την Microsoft. Ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι δε θα μπορεί κανείς να τα βρει στην αγορά, αφού υπάρχει ακόμη πολύ ''υλικό'' στα ράφια και η υποστήριξη στις εκδόσεις με SP1 μέσα από updates θα συνεχιστεί μέχρι τον Ιανουάριο του '15 ενώ για θέματα ασφαλείας μέχρι  το 2020.




Παρά τις προγραμματισμένες ημερομηνίες πολύ πιθανό είναι να υπάρξει παράταση 2 ετών δεδομένου ότι τα ''7'' ξεπερνώντας κατά πολύ τα ''XP'' είναι το λειτουργικόμε τις περισσότερες πωλήσεις στην αγορά.
Η εταιρία θα προωθήσει το νέο OS ''Windows 10'' προκειμένου να προσελκύσει χρήστες ''7'' που δεν αναβάθμισαν σε ''8/8.1'' όντας δυσαρεστημένοι με εμφάνιση και χρηστικότητα που ταιριάζει καλύτερα σε tablet και οθόνες αφής αγνοώντας τους παραδοσιακούς χρήστες του μέχρι πρότινος καθιερωμένου ''διδύμου''ποντίκι - πληκτρολόγιο.
Κυκλοφορεί η ''Technical Preview'' για όσους θέλουν να κάνουν μια προ επισκόπηση των ''Windows 10'' που είναι συνδυασμός των δύο προηγούμενων συστημάτων της Microsoft μαζί με πολλές νέες  δυνατότητες και actions φυσικά...
πηγή: e-pcmag.gr