Torch Browser - ''Όλα σε ένα'' περιηγητής

Με δύο λόγια θα ΄λεγα ότι είναι ο καλύτερος με διαφορά, ΔΩΡΕΑΝ browser.
Πριν αρκετό καιρό ''τον πήρε το μάτι μου'' τυχαία χωρίς να δώσω σημασία μέχρι που προχθές τον ξαναβρήκα μπροστά μου (πάλι τυχαία) και είπα να του ρίξω μια ματιά... Συμπέρασμα?... ΤΕΛΕΙΟΣ...
Και μη στενοχωρηθείτε καθόλου που θ' αποχωριστείτε τον αγαπημένο σας Chrome (όσοι τον χρησιμοποιείτε) γιατί είναι βασισμένος και αυτός στη μηχανή Chromium οπότε είναι σαν δίδυμα αδελφάκια, με τη διαφορά ότι ο Torch έχει μια σειρά από δυνατότητες που δεν έχει κανένας άλλος περιηγητής διαδικτύου.
Δείτε παρακάτω τα χαρακτηριστικά και τις ενδιαφέρουσες προτάσεις που μπορείτε να έχετε στη διάθεσή σας μόνο με τον Torch...


Μπορείτε εύκολα να κατεβάσετε το αρχείο από ΕΔΩ www.torchbrowser.com και απλά να το εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας.(Κατά την εγκατάσταση, απ επιλέξτε ότι  δεν χρειάζεστε από  προτάσεις για μηχανές αναζήτησης κ.λ.π).
Εφόσον το λογισμικό εγκατασταθεί και ανοίξει η αρχική σελίδα θα δείτε όλους τους σελιδοδείκτες που είχατε στον προεπιλεγμένο browser να έχουν αντιγραφεί και μια νέα καρτέλα με διάφορες υπηρεσίες ίντερνετ, στις οποίες έχετε συνδρομή.
Χρησιμοποιώντας τον Torch μπορείτε να κατεβάσετε βίντεο, μουσική και Torrents απ' το διαδίκτυο με ένα απλό κλικ, χωρίς επιπλέον πρόσθετα η λογισμικά και με πολύ ικανοποιητικές ταχύτητες.

Με το Τorch Music (κάτι παρόμοιο με το Spotify) μπορείτε να ανακαλύψετε νέες κυκλοφορίες μουσικής, να δημιουργήσετε λίστες με αγαπημένα σας τραγούδια, να ακούσετε προτεινόμενες επιλογές και εύκολα να τις μοιραστείτε με φίλους.
Το Facelift σας προσφέρει τη δυνατότητα να διαμορφώσετε την σελίδα σας στο facebook όπως εσείς επιθυμείτε, εύκολα μέσα από μία λίστα επιλογών για γραμματοσειρές, χρώματα, background κ.λ.π.
 Δικαιολογημένα όπως είδατε τα 30.000.000 περίπου downloads
(όπως υποστηρίζει η δημιουργός εταιρία) αφού εκτός από τις παραπάνω λειτουργίες και τη δυνατότητα της αυτόματης μετάφρασης, ''κοιτάζει στα μάτια''
τον υπερεκτιμημένο Chrome σε ότι αφορά ταχύτητα και ασφάλεια.

Κυριολεκτικά ''Όλα σε Ένα'' Browser ... Δοκιμάστε τον.