Μάθετε ξένες γλώσσες OnLine, Δωρεάν, απλά και διασκεδαστικά

Κάνοντας μια επίσκεψη στη σελίδα  Learn 50 languages  μπορείτε να μάθετε Δωρεάν, κάτι παραπάνω από τα βασικά στοιχεία μιας γλώσσας που σας ενδιαφέρει η να βελτιώσετε κάποια που ...''ψιλομιλάτε'' μ'έναν απλό και διασκεδαστικό τρόπο.

Στην αρχική σελίδα θα βρούμε έναν παγκόσμιο χάρτη, βίντεο με οδηγίες 
(στα Αγγλικά) όπως και Butons με Free Apps για I-phone και Android συσκευές.
Αν θέλουμε η αρχική μας γλώσσα να είναι τα Ελληνικά κάνουμε κλικ στο σημείο του χάρτη που βρίσκεται η χώρα μας (το αντίστοιχο και για άλλες γλώσσες) για να δούμε στην οθόνη τον πίνακα με τις 50 γλώσσες που μπορούμε να επιλέξουμε.
Aς υποθέσουμε ότι η επιλέγουμε την Αγγλική...
Στην στήλη ''Cards" στο σημείο 1 μπορούμε να δούμε πως γράφονται και ακούγονται λέξεις οι οποίες είναι χωρισμένες σε κατηγορίες (όπως συναισθήματα, διατροφή, ενδύματα κ.λ.π), στο σημείο 2 ''See the book'' μπορούμε να δούμε πως μπορούμε να αγοράσουμε βιβλίο για τη συγκεκριμένη γλώσσα, στο 3 ''Download video files'' να κατεβάσουμε αρχεία ήχου με λέξεις, φράσεις κ.α. και στο 4 ''Learn languages'' που είναι το κυριότερο, κάνουμε κλικ στο σημαιάκι για να δούμε τον παρακάτω πίνακα:

Εδώ υπάρχουν κατηγορίες με φράσεις που χρησιμοποιούμε σε διάφορες περιστάσεις, όπως π.χ. στο ταξί, πατώντας το ''38'':

Κλικάρουμε στο κείμενο για να εμφανιστεί και κατόπιν PLAY button δεξιά για να ακούσουμε το πως πρέπει να προφέρεται η συγκεκριμένη φράση, δύο φορές,
μία από αντρική και μία από γυναικεία φωνή.
Στον ''Πίνακα Περιεχομένων'' μπορούμε ακόμα να βρούμε χρόνους, ρήματα,
κλήσεις κ.λ.π. που θα βοηθήσουν στη γλωσσική μας κατάρτιση...