Συνελήφθη ο Βασανιστής - Δολοφόνος
Της Οικογένειας Του Ελληνοαμερικανού
Σάββα Σαββόπουλου, Ντάρον Ντίλον Γουίντ

Συνελήφθη ο Βασανιστής - Δολοφόνος Της Οικογένειας Του Ελληνοαμερικανού Σάββα Σαββόπουλου, Ντάρον Ντίλον Γουίντ
Συνελήφθη ως βασικός ύποπτος για το βασανισμό και τη δολοφονία της οικογένειας Σαβόπουλου και της οικιακής βοηθού, ο 34 ετών Αφροαμερικανός Ντάρον Ντίλον Γουίντ, το βράδυ της Πέμπτης, στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ ...





Ο κατηγορούμενος (ως συνήθως) έχει ''πλούσιο'' εγκληματικό παρελθόν (κλοπές, επιθέσεις, οπλοφορία και σεξουαλική παρενόχληση). Χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί, κίνητρο σύμφωνα με έγκυρες πηγές των ΜΜΕ της Αμερικής, φαίνεται να ήταν τα χρήματα δεδομένου ότι συνεργάτης του ομογενούς επιχειρηματία του παρέδωσε το ποσό των 40.000 δολαρίων, λίγη ώρα πριν.

Η αρχηγός της αστυνομίας της πόλης Κάθι Λάνιερ δήλωσε ότι ο ύποπτος για τη δολοφονία του Σαββόπουλου,  της συζύγου, του 10χρονου γιου και της οικιακής βοηθού του, είχε εργαστεί στο παρελθόν στην επιχείρηση American Iron Works, στην οποία ο Ελληνοαμερικανός ήταν διευθύνων σύμβουλος.

Ταυτοποίηση υλικού DNA που βρέθηκε σε υπολείμματα από πίτσα, οδήγησαν τις αστυνομικές αρχές στη σύλληψη του Ντάρον Ντίλαν για τη διαβολική ενέργεια όπως χαρακτήρισε το τραγικό συμβάν η δήμαρχος Ουάσινγκτον, Μίριελ Μπάουσερ.

Ποιου μεγέθους ποινή φυλάκισης μπορεί να είναι δίκαιο να επιβληθεί σε τέτοια όντα..!