Καθαρό, Γρήγορο & Ασφαλές PC Δωρεάν Με Το Wise Care 365 3.62

Wise Care 365 Free Software
Το Wise Care 365 3.62 είναι ένα Εύκολο στη Χρήση, Δωρεάν πρόγραμμα που σας βοηθά να κρατάτε το PC σας Καθαρό, Γρήγορο & Ασφαλές. Επιτυγχάνει βελτιστοποίηση και επιτάχυνση του συστήματος, με μερικά μόνο κλικ. Τα περισσότερα από 15.000.000 downloads σε όλο τον κόσμο το επιβεβαιώνουν.

Πάντα σε σε συνδυασμό με ένα καλό anti virus και anti malware πρόγραμμα το Wise Care 365 3.62 της Wise Cleaner, ακόμη και ο αρχάριος χρήστης μπορεί να διατηρεί τον υπολογιστή του ασφαλή και στο maximum των δυνατοτήτων του.
Το κατέβασμα και η εγκατάσταση του προγράμματος, είναι τόσο εύκολη όσο και η χρήση του · ξεκινάμε με μία επίσκεψη στο ⇨ www.wisecleaner.com ⇦ και κλικ στο σημείο (1) της παραπάνω εικόνας, για να λάβουμε το μικρούλη exe αρχείο.


Κατά την εγκατάσταση απλά ακολουθούμε τη διαδικασία, πατώντας (2) στο παρακάτω παράθυρο:



Όταν τρέξουμε για πρώτη φορά το πρόγραμμα κάνουμε κλικ στο (3) για να επιλέξουμε Ελληνικά...



στην επιφάνεια εργασίας μας θα εμφανιστεί αυτό το εικονίδιο που μας δίνει πληροφορίες για τη θερμοκρασία, τη χρήση της μνήμης RAM του υπολογιστή.



Μετά τη σάρωση βλέπουμε τα προς διόρθωση στοιχεία που βρέθηκαν, το δείκτη υγείας (όπως τον καθορίζει το Wise Care) και πατάμε Διόρθωση...



για να δούμε τα αποτελέσματα:



Μπορούμε να καθορίσουμε αν θέλουμε,κάθε πότε θα 'πέφτει φασίνα' αυτόματα στο κάτω μέρος του αρχικού πίνακα...



και να ταξινομήσουμε κατά  προτίμηση τα βοηθήματα με κλικ στο (1).



Ανά τακτά διαστήματα, όταν τρέχουμε την εφαρμογή, εμφανίζονται μηνύματα για να αναβάθμιση στην έκδοση Pro.


Αν κρίνετε ότι είναι απαραίτητο (που δε νομίζω) μπορείτε να καταβάλετε το αντίτιμο των 13 € περίπου η να... 'κατρακυλήσετε πάλι στο βούρκο της παρανομίας' ακολουθώντας τη γνωστή μέθοδο, που φυσικά δεν συνιστάται. Άλλωστε η Free έκδοση δεν έχει να ζηλέψει και πολλά από την Pro!