Ο Ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος Παραβίασε Σηματοδότη, Χτύπησε και Εγκατέλειψε Μοτοσικλετιστή, Μεθυσμένος

Ο Ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος Παραβίασε Σηματοδότη, Χτυπησε και Εγκατέλειψε Μοτοσικλετιστή, Μεθυσμένος

Μεθυσμένος ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος οδηγήθηκε στα κρατητήρια και στη συνέχεια στον εισαγγελέα χθες, μετά από τροχαίο ατύχημα που  ο ίδιος προκάλεσε παραβιάζοντας ερυθρό σηματοδότη, χτυπώντας και εγκαταλείποντας μοτοσικλετιστή.

Διασκέδαζε μέχρι τα ξημερώματα σε πάρτι γνωστού περιοδικού στη Βάρκιζα και λίγο πριν τις 5 βρισκόταν με το αυτοκίνητό του στη διασταύρωση Ακαδημίας και Ρήγα Φεραίου, παραβίασε το κόκκινο φανάρι, με αποτέλεσμα να χτυπήσει έναν μοτοσικλετιστή ο οποίος είχε προτεραιότητα, να τον ρίξει από τη μηχανή του, τραυματίζοντάς τον ευτυχώς ελαφρά. Αντί να σταματήσει, ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε. Ο μοτοσικλετιστής όμως συγκράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας και ειδοποίησε την αστυνομία.

Εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε λίγο αργότερα στην οδό Σίνα, υποβλήθηκε σε αλκοτέστ (πολύ πάνω από τα επιτρεπτά όρια) τον συνέλαβαν, οδηγήθηκε στα κρατητήρια και το πρωί της Τρίτης στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου και ο εισαγγελέας τού άσκησε ποινική δίωξη για τροχαίο με τραυματισμό και εγκατάλειψη. Τον άφησε ελεύθερο, ορίζοντας του τακτική δικάσιμο.