Δημιουργία Αόρατου Δίσκου
με Κωδικό Πρόσβασης, Δωρεάν
με το Secret Disck της PrivacyRoot

Secret Disck - PrivacyRoot
Με το Secret Disck της PrivacyRoot μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν εικονικό, αόρατο δίσκο που προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης, χωρίς να χρειαστεί διαμόρφωση του υπάρχοντος σκληρού μας  δίσκου,  εύκολα, γρήγορα και Δωρεάν.

Για να κατεβάσουμε το μικρούλη .exe αρχείο, αρκεί μία επίσκεψη στο  PrivacyRoot.com  κι ένα κλικ στο σημείο (1)...



Στο επόμενο παράθυρο που θα ανοίξει επιλέγουμε, προαιρετικά, Ελληνικά (1). Επιλέγουμε το (2) εφόσον δεν είναι εγκατεστημένο (από τις ενημερώσεις των Windows) το NET framework 3.5 στο σύστημα μας και κατόπιν πατάμε (3).



Κατά την εγκατάσταση απλά ακολουθούμε τη διαδικασία αφού δεν υπάρχει φόβος να φορτωθούμε κανενός είδους σαβούρα. Προαιρετικά δίνουμε και το email μας, εφόσον θέλουμε να λαμβάνουμε πληροφορίες για ενημερωμένες εκδόσεις του προγράμματος.



Τρέχοντας το Secret Disck για πρώτη φορά θα μας ζητηθεί να ορίσουμε έναν αριθμητικό τετραψήφιο κωδικό πρόσβασης ο οποίος αφορά στην έναρξη του.
(η μετάφραση δεν είναι και τόοοσο επιτυχημένη..!)



Στη συνέχει ονοματίζουμε το νέο μας δίσκο (π.χ. secret)...

               


κι επιβεβαιώνουμε την ύπαρξη του στη θέση''Υπολογιστής''.



 Μέχρι αυτό το σημείο ο νέος μας δίσκος είναι ορατός · για να τον κάνουμε αόρατο κάνουμε κλικ στο ''Ορισμός νέου κωδικού πρόσβασης'' και ορίζουμε έναν, τον οποίο !ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ!...