Αποφυλάκιση Παπαγεωργόπουλου - Απαλλαγή Μαρινάκη - Και Γ@μώ την Πάταξη του Μαύρου Χρήματος, Λέμε!!!

Αποφυλάκιση Παπαγεωργόπουλου
Αποφυλακίστηκε ο τέως δήμαρχος Θεσ/νίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ο οποίος κρατούνταν στις φυλακές Διαβατών για το σκάνδαλο της υπεξαίρεσης ύψους 17.900.00€ από τα ταμεία του δήμου.

Μήπως δεν το ήξερες πως ήτανε «ανάπηρος»?

Κρίθηκε ότι έχει αναπηρία μεγαλύτερη του 67% (λέει) λόγω καρδιολογικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει (λέει) και το συμβούλιο πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης αποφάσισε σήμερα την αποφυλάκιση του. Σε 1ο βαθμό είχε καταδικαστεί σε ποινή ισόβιας κάθειρξης για το σκάνδαλο της υπεξαίρεσης ενώ σε 2ο βαθμό του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης 12 ετών για απλή συνέργεια.

Ο Παπαγεωργόπουλος που παρέμεινε στη φυλακή 29 μήνες αμέσως μετά την ψήφιση του νέου νόμου για την αποσυμφόρηση υπέβαλε αίτηση στο κέντρο πιστοποίησης αναπηρίας για τα... προβλήματα καρδιάς που αντιμετωπίζει. Τελικά πήρε στα χέρια του βεβαίωση του κέντρου ότι η αναπηρία του από τα καρδιολογικά προβλήματα φτάνει και ξεπερνά το 67%.

§

Ωραία!!! Τρως καμιά 20αρια εκατομμυριάκια (αυτά είναι μόνο όσα αποκαλύφθηκαν) κάθεσαι 2,5 χρονάκια στη μπουζού και μετά... ζάχαρη!!! Του απαγόρευσαν την έξοδο από τη χώρα (λέει) και η απόφαση θα επανεξετασθεί κιόλας · βέβαια! ξέρεις τι είναι να μη μπορείς να πας κανένα ταξιδάκι στο εξωτερικό, να απολαύσεις τους... «κόπους» τόσων χρόνων?

ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΔΟΜΑ!!!

Ανθρώπους με κομένα πόδια τους βάζουν και περνάνε καθε 2 χρόνια επιτροπές! λες και θα ξαναφυτρώσουν! και μου βγάζουν ''ανάπηρο'' 67% τον Παπαγεωργόπουλο; ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΤΡΟΠΗ ΠΙΑ?

Καημένε Έλληνα τι τραβάς θα έλεγα πριν λίγα χρόνια, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ λέω σήμερα. Γιατί μια ζωή αυτούς που τάζουν, υπόσχονται, μας λένε αυτό που θέλουμε ν' ακούσουμε και μας χαϊδεύουν τ' αυτιά ψηφίζουμε. Περιμένουμε να βγάλουν το λαγό μέσα απ' το καπέλο. Δυστυχώς όμως μαγικά δε γίνονται. Κι αν δεν το καταλάβουμε αυτό, πάντα λαοπλάνοι γκάνγκστερ θα κυβερνούν αυτό το μπ@υρδέλο.