Σκότωσε, Έγδαρε και Αποκεφάλισε το Λιοντάρι Σύμβολο της Ζιμπάμπουε, Cecil

το Λιοντάρι Σύμβολο της Ζιμπάμπουε, Cecil, Walter Palmer

Σκότωσε, Έγδαρε και Αποκεφάλισε το Λιοντάρι Σύμβολο της Ζιμπάμπουε, γνωστό ως Cecil, ο οδοντίατρος από τη Μινεσότα Walter Palmer. Το μόνο που κατάφερε, αν και δεν το περίμενε, είναι να γίνει ένας από τους πιο μισητούς ανθρώπους παγκοσμίως. Το λιοντάρι ήταν προστατευμένο και φορούσε κολάρο με GPS προκειμένου να παρακολ/θείται από ερευνητές.




Ο Palmer φέρεται να έδωσε το ποσό των 50.000$ σε 2 επαγγελματίες οδηγούς που του εξασφάλισαν τις κατάλληλες άδειες. Ο Cecil αρχικά χτυπήθηκε από βέλος, η χαριστική βολή έγινε με σφαίρες από καραμπίνα ενώ στη συνέχεια γδάρθηκε και αποκεφαλίστηκε. Οι 2 άντρες που βοήθησαν τον οδοντογιατρό έχουν συλληφθεί και πλέον αναζητείται ο κυνηγός. Η πράξη του προκάλεσε παγκόσμια κατακραυγή με χιλιάδες χρήστες των social media να εξαπολύουν υβριστικά σχόλια και απειλές κατά του ''άντρα'' στις προσωπικές του σελίδες.


Άλλο ένα από τα... «κατορθώματα» του.

Συγχαρητήρια «κύριε» Walter... Να κρατήσεις το κεφάλι του λέοντα για να σου θυμίζει ότι υπάρχουν και Αρσενικά · χωρίς όπλα... που σκοτώνουν μόνο για να τραφούν και όχι για να αποδείξουν (με το μυαλό τους) το πόσο «macho» είναι. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να αποδείξεις, αν αισθάνεσαι τόσο πολύ την ανάγκη να το κάνεις, τον ανδρισμό σου.