Κατέβαστε η Παίξτε Δωρεάν Roms, ISOs, Emulators και Άπειρα Video Games στο Emuparadise

Free Roms, ISOs, Emulators, Games - Emuparadise
Στο site του Emuparadise θα βρείτε εκατοντάδες χιλιάδες από Roms, ISOs Emulators και Video Games που μπορείτε να κατεβάσετε η να παίξετε μέσω  του browser  σας!  Είναι όντως ο Παράδεισος των Gamers!
Υπάρχει μια τεράστια κοινότητα, μια τεράστια συλλογή από μουσική παιχνιδιών, σχετικά βίντεο (ταινίες, fmvs, κ.λ.π.), οδηγοί παιχνιδιών, περιοδικά, κόμικς, μεταφράσεις βιντεοπαιχνιδιών, και πολλά πολλά άλλα! Τα πάντα είναι δωρεάν (τα περισσότερα νόμιμα) και ασφαλή!


Παρακάτω θα δούμε βήμα βήμα πως μπορούμε να κατεβάσουμε και να κάνουμε εγγραφή σε dvd ένα παιχνίδι για το ξεχασμένο μας PS 2 (εννοείται ότι η κονσόλα θα πρέπει να έχει υποστεί την κατάλληλη επεξεργασία (κοινώς να είναι τσιπαρισμένη) για να παίξει αντιγραφές. Η διαδικασία δεν είναι και εντελώς νόμιμη... αλλά ποιος αγοράζει σήμερα παιχνίδια για μια αρχαία κονσόλα? H Sony αποκομίζει τα τεράστια κέρδη της από νέες παιχνιδομηχανές και δεν της καίγεται καρφί πλέον  για το PS 2.


Ξεκινάμε με μία επίσκεψη στο http://www.emuparadise.me/ , 
επιλέγουμε PS2 ISOs (4073)...




βλέπουμε μία λίστα από επιλογές για τον τρόπο εμφάνισης των 4073 ISOs
που είναι διαθέσιμα...



και παρακάτω τα παιχνίδια με τα περισσότερα downloads
και τις καλύτερες αξιολογήσεις.



Ας υποθέσουμε ότι θέλουμε να κατεβάσουμε το 007 Quantum of Solace · το κλικάρουμε, στην επόμενη σελίδα κατεβαίνουνε προς τα κάτω έως ότου δούμε τον παρακάτω σύνδεσμο. Κάνουμε κλικ στο (1)...



μετά στο (2)...



Γράφουμε τον κωδικό που εμφανίζεται στο (3), πατάμε (4)...



κατόπιν (5)...



και τέλος (6).



Εδώ μπορούμε προαιρετικά να γραφτούμε στη σελίδα με το email μας
για να λαβαίνουμε ενημερωτικά μηνύματα.



Το αρχείο ISO θ' αρχίσει να κατεβαίνει αυτόματα. Αυτό που μένει είναι να το κάψουμε σ' ένα δίσκο DVD και να απολαύσουμε τις περιπέτειες του πράκτορα 007.