Nicole Barr, ένα Κορίτσι 12 ετών με IQ Ανώτερο του Stephen Hawking και του Albert Einstein

Nicole Barr
Η Nicole Barr είναι ένα συνηθισμένο κορίτσι 12 ετών. Της αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο, να τραγουδά, να ακούει μουσική και να διαβάζει. Αυτό το κατά τα άλλα απλό κορίτσι, ξεπέρασε σε IQ, κατά 2 πόντους τον Stephen Hawking και  τον  Albert  Einstein. Συγκέντρωσε 162 πετυχαίνοντας το απόλυτο άριστα στο τεστ της Mensa.

Περίμενα να τα πάει καλά. Ήξερα ότι έχει γρήγορο μυαλό στην επίλυση προβλημάτων και γρίφων. Δεν ήθελα να της προσθέσω πίεση, οπότε πήγαμε για να το διασκεδάσουμε. Αλλά όταν πήρα τα αποτελέσματα η αντίδρασή μου ήταν: Uau!, αυτό είναι ένα υψηλό σκορ! Μετά έμαθα ότι ήταν το απόλυτο άριστα του συγκεκριμένου τεστ, δήλωσε ο πατέρας της, Jim Barr.

Έχει πάθος για τους αριθμούς, ήταν πάντα εξαιρετική στα μαθηματικά και είναι μπροστά από τους συμμαθητές της στο σχολείο. Στο τελευταίο μέρος του τεστ, 4 λεπτά πριν την ολοκλήρωση, της έριξα μία ματιά για να δω αν είναι πιεσμένη και εκείνη είχε αφήσει ήδη κάτω το μολύβι της.   Υπήρχαν  ερωτήσεις  που  εγώ  δεν  πρόλαβα  καν  να  απαντήσω!  συμπληρώνει  ο πατέρας.

Το όνειρο της Nicole για το μέλλον είναι να γίνει γιατρός και να εφεύρει
ένα νέο φάρμακο για τον καρκίνο.