Bitdefender - Ολοκληρωμένες Λύσεις Security για το PC, το Smartphone ή το Tablet σας

Bitdefender - Ολοκληρωμένες Λύσεις Security για το PC, το Smartphone ή το Tablet σας, Antivirus
Η Bitdefender, πρωτοποριακή εταιρεία τεχνολογίας με τους πιο γρήγορους ρυθμούς ανάπτυξης παγκοσμίως στον χώρο της, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις Security για τον υπολογιστή, το Smartphone ή το Tablet σας, υποστηρίζοντας όλα τα λειτουργικά όπως Windows, Mac και Android. Το Ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα της Bitdefender, πλήρως εξελληνισμένο, προσφέρει για όλα τα δημοφιλή προϊόντα της εταιρίας όπως το Antivirus, το Internet Security και το Family Pack,  πληροφορίες,  online  αγορές,  προσφορές  έως  και  δοκιμαστικές  εκδόσεις  περιορισμένης  διάρκειας.

Από το 2001 η Bitdefender σταθερά παράγει βραβευμένη και κορυφαία τεχνολογία ασφαλείας η οποία καλύπτει τις όλο και αυξανόμενες ανάγκες των οικιακών καταναλωτών. Έχοντας ανεβάσει τα πρότυπα ασφάλειας σε υψηλότερα επίπεδα, κερδίζει κάθε χρόνο την αναγνώριση και τις βραβεύσεις από τους ειδικούς όπως το PC magazine (7 φορές νικητής Editor’s Choice) το AV-Test (Βραβείο: Καλύτερη προστασία και καλύτερη απόδοση!) και το AV-Comparatives (Antivirus of the Year!).

Ο καταναλωτής αγοράζει online μέσα από ένα σύγχρονο και ασφαλές περιβάλλον, το σύστημα παραδίδει άμεσα οποιαδήποτε μέρα και ώρα ηλεκτρονικά την εφαρμογή και τα κλειδιά ενεργοποίησης της συνδρομής με την χρήση πιστωτικής κάρτας/PayPal, όπως επίσης προσφέρει και την επιλογή της αντικαταβολής.