Θηβαίος: Μία 5μελής Οικογένεια Μπορεί να Φάει 5 Παξιμάδια, 3 Ελιές και 1 Ντομάτα...

Χρήστος Θηβαίος, συνέντευξη, Πρωινό, αντ1, δήλωση
Σε νέα του συνέντευξη ο Χρήστος Θηβαίος δήλωσε ότι: Μία 5μελής οικογένεια, μπορεί να φάει 5 παξιμάδια, 3 ελιές και 1 ντομάτα και πως δεν είναι ανάγκη να τρώει αρνί κάθε μέρα!
Σε ραδιοφωνική συνέντευξή που παραχώρησε τον Ιούλιο, στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης, είχε κατηγορήσει τους νέους ανέργους, ενώ δήλωσε ότι μία πενταμελής οικογένεια μπορεί να ζήσει με 15 ευρώ την ημέρα. Επίσης, προέτρεψε τη ραδιοφωνική παραγωγό, να κάνει μία πιο παραγωγική δουλειά και συγκεκριμένα να πάει να δουλέψει στα λιπάσματα.


Μετά τον σάλο που προκάλεσε και το κράξιμο που έφαγε, ζήτησε δημόσια συγγνώμη, μέσα από τη σελίδα του σε social media κι άρχισε να γλύφει τους δημοσιογράφους.

Σήμερα δήλωσε: Έδωσα απλά μία συνέντευξη, μιλώντας ειλικρινά, όπως θα μιλούσα σε μία παρέα με φίλους. Χωρίς να θέλω να κατηγορήσω τους νέους. Αυτό προτάθηκε για να γίνει θέμα. Θυσιάζω και 'τσαλακώνω την εικόνα μου, μπροστά στην ειλικρίνεια. Τι συνέβη ή δεν συνέβη, εμένα προσωπικά μου κάνει το ίδιο. Είμαι μία χαρά με τον εαυτό μου και με όσους μου μίλησαν και όμορφα και άσχημα.

Όσο για τη δήλωση του ότι μία 5μελής οικογένεια μπορεί να ζήσει με 15€ την ημέρα, σχολίασε: Εντάξει, αυτό ήταν πάλι μέσα στα μονταρίσματα! Σίγουρα, μία πενταμελής οικογένεια μπορεί να φάει 5 παξιμάδια, 3 ελιές και 1 ντομάτα, δεν είναι ανάγκη να τρώει αρνί κάθε μέρα, μην τρελαθούμε τώρα!
____

Τουλάχιστον κάνε τις ελιές 5 (ώστε να φάει ο καθένας από μία) και τις ντομάτες 2,5 να φάει ο καθένας από μισή, βρε Χρήστο!