Τετραπύρηνο MLS iQTab 10" Ιντσών, 3G, 1.2 GHz, 16GB Μόνο 149€ - Media Markt

Τετραπύρηνο MLS iQTab 10" Ιντσών, 3G, 1.2 GHz, 16GB Μόνο 149€ - Media Markt
MLS iQTab 10" 3G / Quad Core 1.2 GHz/ 16GB, μόνο 149€, με δωρεάν παράδοση σε μία ημέρα, από την Media Markt...
  • Η MAIC είναι η προσωπική σου βοηθός. 
Με το άνοιγμα της συσκευής σου, μπορεί με μία φωνητική εντολή να ανοίξει όποια εφαρμογή επιθυμείς από όσες έχεις στη συσκευή σου. Ενδεικτικά, λέγοντας “κάμερα” ή “φωτογραφική μηχανή” ανοίγει η κάμερα, λέγοντας “φακός” ανοίγει ο φακός, “facebook” ανοίγει αυτόματα το facebook, καθώς επίσης και λέγοντας “δεδομένα”, “Bluetooth” κλπ τα ενεργοποιεί. Επιπλέον, λέγοντας “αναζήτηση” και στη συνέχεια για παράδειγμα “Νίκος Γκάλης” ή και στα αγγλικά “Michael Jackson”, ανοίγει τα αποτελέσματα αναζήτησης στο google σχετικά με το Νίκο Γκάλη ή τον Michael Jackson αντίστοιχα. Τέλος, λέγοντας “ανοιχτά φαρμακεία” ή “βενζινάδικα” βρίσκει τα κοντινότερα σε σένα και μπορεί να σε πλοηγήσει μέσω της πλοήγησης της MLS που είναι ενσωματωμένη..
  • Της μιλάς. Καταλαβαίνει. Βρίσκει για σένα.
Με την MLS Pedia®, το tablet σου μετατρέπεται σε κινούμενη εγκυκλοπαίδεια. Η MAIC θα εντοπίσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι, αλλά θα σου αναγνώσει και μία σύνοψη των αποτελεσμάτων που βρήκε. 
  • Μεταφράζει για σένα.
Με το MLS Τalk+Translate® η MAIC μπορεί να μεταφράσει μια λέξη ή πρόταση από τα ελληνικά στα αγγλικά και αντίστροφα και να σου εμφανίσει το μεταφρασμένο κείμενο στην οθόνη ενώ ταυτόχρονα υπαγορεύει τη σωστή προφορά!
  • Δες ποιος σε καλεί.
Με το MLS Caller ID® μπορείς να δεις ποιος σε καλεί. Επιπλέον, αν θέλεις να αναζητήσεις έναν αριθμό τηλεφώνου απλά πληκτρολόγησε τον και το MLS Caller ID® θα σου πει σε ποιον ανήκει.