Αποκτήστε Δωρεάν το EASEUS Partition Master Professional 10, Μέχρι και 22/11/15

Το EASEUS Partition Master Professional είναι ίσως το καλύτερο εργαλείο διαχείρισης των διαμερισμάτων του σκληρού δίσκου. Οι κύριες λειτουργίες του περιλαμβάνουν: Partition Manager, Disk & Partition Copy Wizard and Partition Recovery Wizard. Μπορείτε να δημιουργήσετε bootable CD / DVD σε περίπτωση προβλήματος εκκίνησης και να κάνετε εύκολα Resize/Move, χωρίς καμία απώλεια και  επέκταση  των NTFS  διαμ/των  του  συστήματος   χωρίς  επανεκκίνηση.


Επισκεφθείτε (με αντιγραφή και επικόλληση) το  
http://www.windowsdeal.com/w/easeus-partition-master-professional-discount-coupon-code/

Αν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεστε τη σελίδα συμπληρώστε ένα έγκυρο e-mail (Περίπτωση Α



αν όχι απλά κάντε ''Login'' (Περίπτωση Β).



Κατόπιν επιλέξτε...



(Μόνο Περίπτωση Α)  Μεταβείτε στο mail σας, κάντε κλικ στο σύνδεσμο που σας έχει σταλθεί.



(Περίπτωση Α+Β) Πατήστε (1), προαιρετικά, για τη λήψη του .zip αρχείου που περιέχει τον κωδικό ενεργοποίησης της Pro έκδοσης και (2) για τη λήψη του .exe αρχείου της εφαρμογής.



Τρέξτε το .exe αρχείο και κατά την εγκατάσταση, απλά ακολουθείστε τη διαδικασία.
Κατόπιν, κάνετε αντιγραφή το "Licence" από το .zip αρχείο...



διπλό κλικ στο εικονίδιο του Easeus στην επιφάνεια εργασίας, στον αρχικό πίνακα επιλέξτε ''Activate" και κάνετε  επικόλληση του κωδικού, για να ενεργοποιηθεί η έκδοση Pro.


Η διαχείριση των σκληρών δίσκων απαιτεί προσοχή! Καλό θα ήταν (και μάλλον απαραίτητο εάν δεν υπάρχει σχετική εμπειρία) να δημιουργήστε bootable CD / DVD για κάθε περίπτωση προβλήματος εκκίνησης, όπως επίσης να κάνετε Backup των αρχείων σας, πριν τη χρήση του Easeus.