Lenovo G50-80, Intel Core i5, 4 GB RAM, Windows 8.1, 499€ - Public

ενεργό link
Για μεταφορά κάντε κλικ στην εικόνα.

Lenovo G50-80: Ένα laptop ικανό να καλύψει τις ανάγκες του μέσου χρήστη καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Χάρη στα άρτια τεχνικά του χαρακτηριστικά, είναι σε θέση να υπηρετήσει πιστά τον κάτοχό του, ότι απαίτηση κι αν έχει εκείνος, παρέχοντάς του την ισχύ που αποζητά.

Κρύβει έναν δυνατό επεξεργαστή Intel Core i5 ο οποίος χάρη στους δύο πυρήνες του και τα 3 MB μνήμης cache, προσφέρει την απαραίτητη ισχύ. Η DDR3 RAM των 4 GB και ο δίσκος των 500 GB φροντίζουν ώστε η δουλειά σου να γίνει εύκολα και γρήγορα, την ώρα που για τα γραφικά επαρκεί η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών Intel HD Graphics 5500.

Οθόνη: 15.6"CPU: Intel Core i5RAM: 4 GB, Λειτουργικό: Windows 8.1
Επεξεργαστής: Intel Core i5-5200U. Κρύβει μέσα του το σύστημα της Lenovo είναι υπέρ του δέοντος αρκετός για τις καθημερινές σου ανάγκες. Με 3 ΜΒ μνήμης cache και δύο πυρήνες, θα σε καλύψει πλήρως!

RAM: 4 GB
Τα 4 GB της μνήμης RAM είναι αρκετά προκειμένου να ικανοποιήσουν εσένα, τον μέσο χρήστη. Θα χρησιμοποιείς παράλληλα προγράμματα, θα έχεις ανοιχτά πολλαπλά παράθυρα και tabs browsers και γενικώς θα... παίξεις με το σύστημά σου!

Κάρτα Γραφικών: Intel HD Graphics 5500
Στον υπολογιστή θα βρεις την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών Intel HD Graphics 5500. Θα πλοηγηθείς στο ίντερνετ, θα χαζέψεις ταινίες, σειρές και βίντεο, όλα αυτά χωρίς κανένα πρόβλημα.

Σκληρός Δίσκος: 500 GB HDD
Ο ενσωματωμένος σκληρός δίσκος των 500 GB θα φροντίσει για την αποθήκευση των αρχείων και των δεδομένων σου. Θα σου παρέχει τη χωρητικότητα που έχεις ανάγκη και θα φιλοξενήσει τα αρχεία σου.

LED οθόνη 15.6" με ανάλυση 1366x768. Παράγει σούπερ εικόνα με κορυφαία φωτεινότητα και ολοζώντανα χρώματα. Θα σε βολέψει μια χαρά, καλύπτοντας και με το παραπάνω τις απαιτήσεις σου.

Windows 8.1
Εξοπλίζεται με ένα από τα πιο γνωστά λειτουργικά συστήματα στην παγκόσμια αγορά. Διαθέτει πολυάριθμες εφαρμογές για την διευκόλυνση σου και αποτελεί μία ιδανική λύση για αρχάριους αλλά και έμπειρους χρήστες.