Ο Δικτάτωρ της Μαυριτανίας Έδωσε...
Πέναλτι (!?)

ο δικτάτορας της Μαυριτανίας, Μοχάμεντ Ουλντ Αμπντέλ Αζίζ, Σούπερ Καπ, διέκοψε, πέναλτι


Πέναλτι διέταξε να εκτελεστούν, ο δικτάτορας της Μαυριτανίας, Μοχάμεντ Ουλντ Αμπντέλ Αζίζ, διακόπτοντας τον τελικό του Σούπερ Καπ στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου, γιατί δεν του άρεσε το μέχρι στιγμής  θέαμα.




Ο «Πρόεδρος», που κατέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας πριν επτά χρόνια, ηγούμενος στρατιωτικού πραξικοπήματος,  παρέστη στις 28 του Νοέμβρη, στον τελικό του Σούπερ Καπ της χώρας, ανάμεσα στην ΑΟΖ Κσαρ και στην Τεβγκράφ Ζέινα, ο οποίος εντάχθηκε στο πλαίσιο των εορτασμών για τη συμπλήρωση 55 ετών από την ανακήρυξη της ανεξαρτησίας της Μαυριτανίας.

Στο 67' και με το σκορ στο 1 - 1, ο Αμπντέλ αγανακτισμένος από τη χαμηλή ποιότητα του θεάματος, διέταξε τη διακοπή του παιχνιδιού. Παρότι οι παριστάμενοι ''έμειναν κάγκελο'', μόλις αντιλήφθηκαν ότι ο πρόεδρος δεν αστειεύεται, εκτέλεσαν άμεσα τη διαταγή του. Επειδή έπρεπε να προκύψει νικητής, όμως, διαγωνίστηκαν στα πέναλτι και η  Τεβγκράφ Ζέινα κατέκτησε τον τίτλο νικώντας 6 - 5 στα πέναλτι!

ο δικτάτορας της Μαυριτανίας, Μοχάμεντ Ουλντ Αμπντέλ Αζίζ, Σούπερ Καπ, διέκοψε, πέναλτι 1

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, διέψευσε ότι υπήρξε παρέμβαση του «προέδρου», υποστηρίζοντας ότι η διακοπή αποφασίστηκε με συνεννόηση της ομοσπονδίας και των ιθυνόντων των δύο ομάδων, δηλώνοντας πως οφείλεται σε οργανωτικές αστοχίες και... στις καιρικές συνθήκες..!