Αλκαλικό Νερό - Γιατί το Προτιμούν Όλοι οι Αστέρες - Πολιτικοί - Αθλητές

Αλκαλικό Νερό, Γιατί το Προτιμούν Όλοι οι Αστέρες, Πολιτικοί, Αθλητές, ph
Χιλιάδες άνθρωποι έχουν αντικαταστήσει το νερό που έπιναν μέχρι πρόσφατα, με αλκαλικό. Αστέρες του κινηματογράφου, του αθλητισμού, πολιτικοί, επιχειρηματίες αλλά και πολλοί επιστήμονες, καταναλώνουν πλέον αυτό το είδος νερού...

Ο λόγος είναι οι ευεργετικές ιδιότητες του, που έχουν έρθει στην επιφάνεια μετά από επιστημονικές  έρευνες  πολλών  ετών.


Η πόση του βοηθά από την ανάκτηση της χαμένης ενέργειας και δύναμης, μέχρι την αποτοξίνωση του οργανισμού, την ενίσχυση του μεταβολισμού αλλά και την πρόληψη πολλών παθήσεων.

Αποτοξινώνει το σώμα βοηθώντας τον οργανισμό να αποβάλει τα προϊόντα των όξινων καταλοίπων που σωρεύει καθημερινά, καθώς και αφαιρεί τις τοξίνες από το περιβάλλον, τα φάρμακα, τις αφύσικες τροφές και από την διαδικασία της γήρανσης.

Δρα ως αντί-οξειδωτικό, αποβάλλοντας τα προϊόντα των όξινων απόβλητων από τα κύτταρα και τους ιστούς του οργανισμού και εξουδετερώνει τις επιβλαβείς ελεύθερες ρίζες.

Επειδή απελευθερώνει ηλεκτρόνια, μπορεί και εξουδετερώνει αποτελεσματικά τη ζημιά που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες στο σώμα, μετατρέποντας τες σε οξυγόνο, το οποίο το σώμα μπορεί να χρησιμοποιήσει για την παραγωγή ενέργειας και την οξυγόνωση των ιστών.

Πολλές ασθένειες, ακόμη και ο καρκίνος, δυσκολεύονται να αναπτυχθούν σε ένα οξυγονωμένο, αλκαλικό περιβάλλον.

Μπορούμε εύκολα να μετατρέψουμε το νερό σε αλκαλικό!

Το νερό στη φυσική του κατάσταση έχει Ph 7 (ουδέτερο). Λόγω όμως χημικών και ρύπων, πολλές φορές φτάνει στη βρύση μας ως όξινο (τιμή Ph κάτω από 7). Αυτό που θέλουμε εμείς να πετύχουμε είναι να αλκαλοποιήσουμε το νερό έτσι ώστε να η τιμή του Ph να φτάσει μεταξύ 8 - 9.

Αλκαλικό Νερό, Γιατί το Προτιμούν Όλοι οι Αστέρες, Πολιτικοί, Αθλητές, ph


Οι πιο εύκολοι είναι:

-  Η προσθήκη μαγειρικής σόδας (1/4 κουταλιού της σούπας μαγειρική σόδα για κάθε λίτρο νερό). Ανεβάζει αμέσως το Ph του νερού.

- Η προσθήκη λεμονιού. Σε 2 λίτρα νερού,  προσθέτουμε 1 λεμόνι (πάρα πολύ καλά πλυμένο) κομμένο σε 8 κομμάτια (όχι στυμμένο). Τεμαχίζουμε, προσθέτουμε και σε 8 - 12 ώρες είναι έτοιμο.

Προαιρετικά -κι εφόσον δεν έχουμε πρόβλημα με την αρτηριακή πίεση- μπορούμε να προσθέσουμε 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι Ιμαλαΐων ή απλό θαλασσινό αλάτι (πολύτιμα μέταλλα και ιχνοστοιχεία).