Επιβολή Διδάκτρων έως 600€ το Χρόνο στα Δημόσια Σχολεία, Προτείνει Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Επιβολή Διδάκτρων έως 600€ το Χρόνο στα Δημόσια Σχολεία, Προτείνει Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ


Επιβολή διδάκτρων, ως και 600€ το χρόνο στα δημόσια σχολεία, προτείνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, με άρθρο του που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Αυγή»...

Προτείνει την επιβολή διδάκτρων στα δημόσια σχολεία, καθώς και την επαναξιολόγηση, από μηδενική βάση, του τρόπου επιλογής μέσω ΑΣΕΠ, δασκάλων/καθηγητών που επελέγησαν πριν από 15 έτη.

Ειδικότερα ο βουλευτής προτείνει: Τα ωρολόγια προγράμματα του σχολείου να διευρυνθούν στις 40 διδακτικές ώρες (5 ημέρες Χ 8 ώρες για τους μαθητές) και οι εκπαιδευτικοί που τα υλοποιούν, χωρίς καμία αύξηση του ωραρίου τους, θα έχουν πλεονάζουσες αποδοχές από τη συνδρομή του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, μέσα από μια διαδικασία δίκαιης/αναλογικής επιβάρυνσης σύμφωνα με το εισόδημα.

Παράδειγμα

Κάθε τμήμα των 25 μαθητών Χ 60€ το μήνα κατά μέσο όρο (από 0€ για την άνεργη/άπορη οικογένεια μέχρι 120€ για την εύπορη οικογένεια) αποδίδει 15.000€ το χρόνο.

Επιβάρυνση για κάθε μαθητή / οικογένεια η μέση καταβολή των 60 Χ 10 μήνες = 600€ το χρόνο.

Οι 2 καθηγητές που αναλαμβάνουν και διεκπεραιώνουν τις 40 ώρες, λαμβάνουν bonus των 600€ το μήνα ο καθένας, δηλαδή 6.000€ κάθε χρόνο. Τα εναπομείναντα 3.000€ αξιοποιούνται για τη φροντίδα υλικοτεχνικής υποδομής, εποπτικού υλικού, βιβλιογραφίας και λοιπών αναγκών.
______

Βρε..?
Είχαμε τέτοιους «Φωστήρες» Βουλευτές-Εθνοσωτήρες
και δεν το ξέραμε τόσα χρόνια?

Και «αριστερούς» μάλιστα..!?

ΤΙ ΜΟΥ 'ΣΤΕΙΛΕΣ ... ΑΛΕΞΗ..!!!