Guyfi - Θάλαμος... Αυνανισμού στο Κέντρο του Manhattan

Guyfi, Θάλαμος Αυνανισμού στο Κέντρο του Manhattan

Μια απίστευτη καινοτομία αποφάσισε να πραγματοποιήσει η εταιρία του Adam Lewis «Hot Octopuss», η οποία κατασκευάζει σεξουαλικά βοηθήματα, δημιουργώντας το Guyfi · ένα θάλαμο... αυνανισμού! Ακριβώς στο κέντρο του Manhattan, στην Time Square, που στο παρελθόν αποτελούσε τον "παράδεισο"  του  σεξ   της  Νέας  Υόρκης...
(GuyFi, παράφραση του WiFi) Το κοινωνικό πείραμα, όπως θέλουν να το αποκαλούν οι της εταιρίας, παρέχει καρέκλα, laptop, χαρτί, υγρομάντηλα, κάλαθο αχρήστων και βέβαια... κουρτίνα! Εκτός αυτών, είναι εντελώς δωρεάν.

Ο Lewis εκφράζει την άποψη πως κάτι τέτοιο θα είναι το καλύτερο αγχολυτικό για τους εργαζόμενους, που είναι under stress.

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως το να δουλεύεις 8 ώρες είναι εξαιρετικά αγχωτικό και για το μυαλό και για το σώμα, ειδικά σε μια πόλη, όπως είναι το Manhattan, που δεν σταματά ποτέ. Είναι πολύ σημαντικό για τους άντρες να φροντίζουν τον εαυτό τους ώστε να παραμένουν υγιείς. Όλοι έχουμε ακούσει ξανά και ξανά πόσο ευεργετικό είναι ένα διάλειμμα από τη δουλειά. Ψάχνουμε νέους τρόπους να βελτιώσουμε την καθημερινή ζωή και νομίζω πως με τον θάλαμο GuyFi το πετύχαμε. Ελπίζουμε οι άντρες στην πόλη να ευχαριστηθούν τον χώρο που φτιάξαμε και να τον αξιοποιήσουν όπως θέλουν. Είναι εντελώς δωρεάν και το μόνο που θέλουμε, είναι ένα ''ευχαριστώ'' όταν πάρουν προαγωγή» δήλωσε.


Η «Hot Octopuss» δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται στο προσκήνιο. Πριν από λίγα χρόνια δημιούργησε έναν δονητή, τον «Guybrator» ο οποίος απευθύνεται σε άντρες (!).