Hillary Clinton: Θα πω την Αλήθεια για τους Εξωγήινους...

Hillary Clinton, Θα πω την Αλήθεια για τους Εξωγήινους
Την υπόσχεση ότι θα φτάσει μέχρι τέλους και θα πει την αλήθεια στους πολίτες στο θέμα σχετικά με τους εξωγήινους, έδωσε η Hillary Clinton, η οποία δίνει αγώνα για να λάβει το χρίσμα των Δημοκρατικών εν όψει των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ. Δεν δίστασε να σχολιάσει πως ίσως εξωγήινοι έχουν ήδη επισκεφθεί τον  πλανήτη μας! Συγκεκριμένα, η 68 ετών Hillary, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας της, ερωτήθηκε από δημοσιογράφο σχετικά με την ύπαρξη των UFO, με την ίδια να απαντά πως πρόκειται να φτάσει στην πηγή της αλήθειας εφόσον εκλεγεί πρόεδρος.

Σχεδιάζει να στείλει μια ειδική ομάδα κρούσης στην Περιοχή 51 (την άκρως απόρρητη στρατιωτική βάση στην περιοχή της Nevada) για την οποία πολλοί ισχυρίζονται πως μελετάται και κατασκευάζεται εξωγήινη τεχνολογία.

Από την πλευρά του, ο υπεύθυνος της προεκλογικής εκστρατείας της, John Podesta, στο παρελθόν είχε κάνει έκκληση να δημοσιευτούν όλα τα αρχεία που αφορούν Α.Τ.Ι.Α:

Οι Αμερικανοί πολίτες μπορούν να αντέξουν την αλήθεια, δήλωσε.

Πριν έναν χρόνο είχε γράψει σε προσωπικό του λογαριασμό σε social media ότι οι μεγαλύτερες του τύψεις για την περασμένη χρονιά είχαν σχέση με το γεγονός πως δεν εξασφάλισε τη δημοσίευση των εν λόγω αρχείων πριν αποσυρθεί. Ο Podesta ήταν διευθυντής προσωπικού του Bill Clinton κατά τη θητεία του ως προέδρου, ενώ είναι και σύμβουλος του σημερινού, Barack Obama

Ο σύζυγος Clinton, σε περσινή συνέντευξή του σχολίασε πως δεν θα του έκανε εντύπωση μια ενδεχόμενη επίσκεψη από εξωγήινους, ενώ αναφορικά με την περιοχή 51 δήλωσε πως


δεν υπάρχει κανένας εξωγήινος ΕΚΕΙ.

Γεγονός είναι πάντως πως κατά τη θητεία του ως πρόεδρος, το '93, ο Αμερικανός μεγιστάνας Laurance Rockefeller τον είχε προσκαλέσει-προκαλέσει να δημοσιεύσει στο κοινό οποιαδήποτε αρχεία υπήρχαν σχετικά με την εξωγήινη ζωή. Η δημοσίευση όμως δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ!