Αποκτήστε Δωρεάν το IObit Malware Fighter 3.4 Pro. Μόνο για Σήμερα!

Δωρεάν το IObit Malware Fighter 3.4 Pro
Είναι ένα ισχυρό, εύχρηστο πρόγραμμα απομάκρυνσης κακόβουλου λογισμικού και ταυτόχρονα ένα εργαλείο προστασίας, σε πραγματικό χρόνο, του browser. H μηχανή "Dual-Core" του IObit Malware Fighter 3.4 Pro κατά των κακόβουλων προγραμμάτων, έχει την δυνατότητα να εντοπίσει εγκαίρως: λογισμικά παρακολούθησης, ανεπιθύμητης διαφήμισης, trojan, προγράμματα keylogger, bot, ιούς worm, hijacker & να τα διαγράψει οριστικά.  Αποκτήστε  το  σήμερα,  δωρεάν!

Παρέχει στους χρήστες του πλήρη προστασία του browser, με στόχο την ασφαλή περιήγηση στο διαδίκτυο, την μείωση φαινομένων κατασκοπίας της αρχικής σελίδας, την αφαίρεση κακόβουλων γραμμών εργαλείων - plug-in, το μπλοκάρισμα αναδυόμενων παραθύρων και τον καθαρισμό επικίνδυνων cookies. Είναι συμβατό με όλα τα antivirus, ώστε να προστατέψει πλήρως τον υπολογιστή σας.

(Μαζί με την εγκατάσταση του Malware Fighter, πιθανώς να εγκατασταθεί και το Smart degrag · ένα χρήσιμο εργαλείο για την ανασυγκρότηση δίσκων. Απλά κάνετε απεγκατάσταση, αν δεν σας είναι απαραίτητο)

Πατήστε εδώ Button
για μεταφορά στη σελίδα,  στη συνέχεια επιλέξτε...

 Κατεβάστε το τώρα 
  IObit Malware Fighter 3.4 Pro 


Μοιραστείτε την προσφορά με τους φίλους στο  Facebook 
και πιέστε  Download Now .


Αποσυμπιέστε το .zip αρχείο, ''τρέξτε'' το Setup.exe, τσεκάρετε το box αν χρειάζεστε αναβάθμιση των drivers  (το Driver booster είναι από τα κορυφαία προγράμματα στο είδος), πατήστε (1)...


και -προαιρετικά- κάνετε Subscribe (2) αν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις-προσφορές από την IObit στο e-mail σας.


Στο αρχικό παράθυρο του IObit Malware Fighter 3.4 επιλέξτε (3)...


κατόπιν (4)...


κάνετε αντιγραφή του κωδικού ενεργοποίησης που βρίσκεται στο Readme.txt του αποσυμπιεσμένου φακέλου (μαζί με το  Setup.exe) επικολλήστε και τέλος,
πατήστε (5).



Ενεργοποιήστε το Security Guard (προαιρετικά) για προστασία 
σε πραγματικό χρόνο.

Congrats! Για τους επόμενους 6 μήνες είστε προστατευμένοι!

(Το  Malware Fighter δεν αντικαθιστά τα προγράμματα Antivirus. Θα πρέπει να υπάρχει στο σύστημα σας ταυτόχρονα με ένα από αυτά)