Κ. Στεφανίδη: 4η Καλύτερη Επίδοση Όλων των Εποχών + Παν/νιο Ρεκόρ στο Άλμα x Κοντώ Video

Κατερίνα Στεφανίδη, Ρεκόρ


Η 26 ετών Ελληνίδα πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη, έσπασε το φράγμα των 4.9 μέτρων, σε μίτινγκ κλειστού στίβου της Νέα Υόρκης, πέτυχε το Πανελλήνιο ρεκόρ, τη δεύτερη παγκόσμια καλύτερη επίδοση για φέτος και  τέταρτη  όλων  των  εποχών ...



Το μοναδικό άκυρο άλμα για την Κατερίνα ήταν στα 4.9, που πέρασε με τη δεύτερη προσπάθεια, ενώ νωρίτερα, ξεπέρασε χωρίς κανένα πρόβλημα τα 4.5, 4.6, 4.7 και 4.8 μέτρα. Στο άλμα στο εξωπραγματικό ύψος των 5 μέτρων, δεν τα κατάφερε, δείχνει ωστόσο πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, λίγο πριν το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Πόρτλαντ, αφού ξεπέρασε κατά 18 ολόκληρα εκατοστά την καλύτερη, μέχρι σήμερα, επίδοσή της.

Κατερίνα Στεφανίδη, Ρεκόρ 1

Τα 4.81 μέτρα, που έκανε πριν λίγες μέρες στη Στοκχόλμη η Νικόλ Κυριακοπούλου ήταν το πανελλήνιο ρεκόρ στον κλειστό στίβο (ενώ στον ανοικτό είναι στα 4.83). Για τη φετινή χρονιά, η μόνη που έχει κάνει καλύτερη επίδοση είναι η Αμερικανίδα Σουρ με άλμα στα 5.03 μέτρα.

Τις καλύτερες επιδόσεις όλων των εποχών έχουν πετύχει: η Ισινμπάγεβα 5.06, η Σουρ 5.03, η Σίλβα 4.91 και η Κατερίνα Στεφανίδη 4.9 μέτρα.


Κατερίνα Στεφανίδη: 4η Καλύτερη Επίδοση Όλων... από themakaitheama