Σκοτώθηκε σε Τροχαίο ο Αγαπημένος Τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης
Pics + Video

Σκοτώθηκε σε Τροχαίο ο Αγαπημένος Τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης
Ο αγαπημένος πολλών τραγουδιστής, Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο που σημειώθηκε στις 8:20 σήμερα το πρωί, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αυτοκίνητο -τζιπ μεγάλου κυβισμού- που οδηγούσε ο 32 ετών τραγουδιστής, ενώ κινούνταν από την πύλη του παλιού αεροδρομίου προς τη λεωφόρο, ξέφυγε της πορείας του, προσέκρουσε στις πλαϊνές μπάρες του δρόμου και στη συνέχεια σε δέντρο, λόγω υπερβολικής ταχύτητας. Δύο γυναίκες συνεπιβάτες, τραυματίστηκαν σοβαρά. Η μία από αυτές μάλιστα κινδυνεύει να υποστεί διπλό ακρωτηριασμό...

Αμέσως μετά το δυστύχημα, κλήθηκε στο σημείο το ΕΚΑΒ, που με ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς λίγο αργότερα εξέπνευσε.

Ο Παντελής Παντελίδης γεννήθηκε στις 23/11/83 στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Ν. Ιωνία. Ήταν αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, αλλά αποφάσισε να παραιτηθεί για να κυνηγήσει το μεγάλο του όνειρο, που δεν ήταν άλλο από το τραγούδι.

Επί 4 χρόνια τραγουδούσε σε μικρά μαγαζιά, ώσπου ήρθε η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο Αλκοολικές οι νύχτες, που κυκλοφόρησε το '12 και έγινε διπλά πλατινένια.

Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι έγραφε τα τραγούδια του εμπνεόμενος από προσωπικά η βιώματα φίλων. Δε σπούδασε ποτέ μουσική, ούτε τραγούδι · ήταν αυτοδίδακτος και τα τραγούδια του τα έγραφε ο ίδιος. Έμαθε να παίζει μουσικά όργανα και να συνθέτει μελωδίες, μόνος.


Σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης

Σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης 1

Σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης 2


Video + Pics από protothema


Οι 2 κοπέλες που επέβαιναν στο μοιραίο τζιπ, είναι η  Μυρσίνη Αρναούτη (στα δεξιά), 30 χρονών, έχει σοβαρά κατάγματα στα δύο κάτω άκρα και υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση, στην οποία οι γιατροί δίνουν μάχη προκειμένου να γλιτώσει τον ακρωτηριασμό. Η δεύτερη κοπέλα είναι η 21 ετών, Φρόσω Κυριάκου, η οποία φαίνεται πως ήταν συνοδηγός, νοσηλεύεται στην ορθοπεδική κλινική του Ευαγγελισμού. Φέρει σοβαρά τραύματα, όμως η κατάστασή της δεν κρίνεται κρίσιμη.


Μυρσίνη Αρναούτη, Φρόσω Κυριάκου