Αλυτρωτικό Σκοπιανό Παραλήρημα
με τις «Ευλογίες» της Ελληνικής Κυβέρνησης

Αλυτρωτικό Σκοπιανό Παραλήρημα


Αλυτρωτικό παραλήρημα από τον εν ενεργεία Σκοπιανό πρέσβη στον Καναδά, που σε πρόσφατη ομιλία του στέκεται απρόσκοπτα και προκλητικά μπροστά από έναν τεράστιο χάρτη της λεγόμενης «Μεγάλης Μακεδονίας». Όσο για την αντίδραση της Ελληνικής κυβέρνησης..? Για ακόμη μια φορά, «αγρόν ηγόρασε»!

Αλυτρωτικό Σκοπιανό Παραλήρημα 1

Η ενέργεια του Σκοπιανού διπλωμάτη, εμφανώς αποτελεί κατάφωρη παραβίαση των διεθνών κανόνων που διέπουν τις διπλωματικές σχέσεις, καθώς ο χάρτης στρέφεται ξεκάθαρα κατά της εδαφικής ακεραιότητας του Ελληνικού κράτους και άλλων γειτονικών χωρών. Παράλληλα παραβιάζει επίσημες διεθνείς συμφωνίες και δεσμεύσεις του κρατιδίου που ο ίδιος εκπροσωπεί.


Αλυτρωτικό Σκοπιανό Παραλήρημα 2

Ένα σοβαρό κράτος με σοβαρή κυβέρνηση, θα είχε δώσει τεράστιες διαστάσεις στο ζήτημα. Το υπουργείο εξωτερικών θα είχε προβεί άμεσα και δυναμικά σε επίσημο διάβημα διαμαρτυρίας -όπως οφείλει- και αν μη τι άλλο, οι πλέον δύσπιστοι στο εξωτερικό θα είχαν αντιληφθεί πλέον τις αλυτρωτικές διαθέσεις των, Σλάβων στην πλειοψηφία τους, γειτόνων στα βόρεια σύνορα μας. πηγή facebook.com/history.of.macedonia

Ο πλέον αδαής μπορεί να καταλάβει ότι το θέμα ξεπερνά το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού του καθενός · εκτός ίσως πολλών -αν όχι όλων- στελεχών της σημερινής Ελληνικής συγκυβέρνησης, που άλλοι από "γκάφα" κι άλλοι ηθελημένα, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να δικαιώνουν έμμεσα τους Σκοπιανούς, αποκαλώντας και αναφέροντας σε προσωπικά τους άρθρα-δημοσιεύσεις τα Σπόπια ως «Μακεδονία».




«Έτσι αποκαλούνται απ' όλο τον κόσμο»..."λέει"..!

   Κι εμείς; θα πρέπει να το υιοθετήσουμε;

Μήπως να σας θυμίσει κάποιος και το πως αποκαλεί τον κομμουνισμό και τους κομμουνιστές

(που υποτίθεται πως είστε οι περισσότεροι της κυβέρνησης)

"όλος" αυτός ο κόσμος, του οποίου την άγνοια επικαλείσθε «κύριοι»;


Να το υιοθετήσουμε και αυτό;