Απειλές και Ύβρεις του Ανουάρ Μπάκρι στο "Ακραίως"
του Τάκη Χατζή



Ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Σύρων Ελλάδος Ανουάρ Μπάκρι, οι δηλώσεις, οι απειλές και οι ύβρεις του για το Ελληνικό κράτος στην εκπομπή  Ακραίως,  του Τάκη Χατζή:

«Αυτό που γίνεται είναι ένα οργανωμένο έγκλημα που συντελείται στην πλάτη των Σύρων - μιλάμε για ένα θίασο - είναι για Όσκαρ - είναι απών - ένας Ερυθρός Σταυρός είναι μόνο που δίνει κάτι σάντουιτς - τιμή και δόξα στον φοιτητή που αποκάλεσε δολοφόνο τον Κοτζιά - είμαστε θυμωμένοι, πάρτε το χαμπάρι» κ.τλ.

Σχετικά με τα φυλλάδια και τις οδηγίες που μοιράζουν οι λιμενικοί, είπε κυνικά «Ποια φυλλάδια... οι ειδικές δυνάμεις μπορούν να το εκκενώσουν σε 10 λεπτά...» (???)

Όσο για την «απάντηση» του στην ερώτηση του δημοσιογράφου "γιατί δεν πάτε να τους πείτε εσείς, να μεταφερθούν στα hot spots", κάτι για ένα φαξ που έστειλε, έκανε λόγο...


Εάν όντως πήγαιναν οι ειδικές δυνάμεις και τους "μπουζουριάζαν νταβατζιλίκι", ήθελα να ξέρω,
τι θα έλεγε..?

Μπας και τα 'χει χαμένα ο άνθρωπος; (δε νομίζω...) Είναι δυνατόν να ζητά την επέμβαση ειδικών δυνάμεων για την "εκκένωση" του λιμανιού από τους συμπατριώτες του; (δεν είναι...) Μήπως είναι απ' αυτούς που τεχνηέντως, για διάφορους λόγους και με άγνωστους -για εμάς τους πολλούς- σκοπούς, δημιουργούν εντάσεις; (μήπως...;)

«Αλληλέγγιους» τους λένε τώρα νομίζω..!

Τι να πει κανείς..; "Κάνε καλό, να δεις χαΐρι"
   που λένε..! Ανουάρ Μπάκρι στο Ακραίως του Τάκη Χατζή