Νέες Τουρκικές Προκλήσεις σε Ελληνικό Περιπολικό, στις Οινούσες - Αιγαίο!


Ηχητικό - Δεν έχουν όριο οι τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο! Ελληνικό περιπολικό στις Οινούσες, προειδοποιεί τουρκικό ότι βρίσκεται σε Ελληνικά νερά · οι Τούρκοι απαντούν, χωρίς κανέναν ενδιασμό, ότι τα νερά είναι... Τουρκικά..!

Χθες το πρωί, ελληνικό περιπολικό προσπαθούσε να αποωθήσει ένα τουρκικό. Για περισσότερο από 12 λεπτά της ώρας (το ηχητικό είναι μονταρισμένο, έχουν αφαιρεθεί οι μεγάλες παύσεις) οι Έλληνες λιμενικοί αναφέρουν το στίγμα του περιπολικού καλώντας τους τούρκους να εγκαταλείψουν τα ελληνικά χωρικά ύδατα. Η απάντηση που παίρνουν είναι ότι το στίγμα είναι σωστό αλλά βρίσκονται σε τουρκικά ύδατα.

Στις επανειλημμένες ερωτήσεις των Ελλήνων λιμενικών για το ποιον χάρτη χρησιμοποιούν, δεν παίρνουν -φυσικά- καμία απάντηση.

Κι επειδή οι «εθνοσωτήρες» ΌΛΟΙ, που κυβερνούν την πατρίδα μας τα τελευταία χρόνια, δεν μας έχουν αφήσει ίχνος υπερηφάνειας αλλά ούτε και δυνάμεις αντίδρασης, βάλαμε ΠΆΛΙ την ουρά στα σκέλια και απλά σιωπήσαμε... Ηχητικό Ντοκουμέντο, Τουρκικές Προκλήσεις, Ελληνικό Περιπολικό, Οινούσες, Αιγαίο.  πηγή: alithia.gr