Προσθέστε Slider Φωτογραφιών Σε Ανάρτηση, με το Photosnack - Blogger

Slider Φωτογραφιών Σε Ανάρτηση, Blogger, Photosnack


Με το Photosnack Slideshow Maker μπορούμε   να δημιουργήσουμε ένα Slider με φωτογραφίες της επιλογής μας, να τo δημοσιεύσουμε στα social media η ακόμη και να το ενσωματώσουμε σε μία συγκεκριμένη ανάρτηση στο Blogger μας η άλλα Websites.



Η διαδικασία είναι σχετικά απλή και ξεκινά με μία επίσκεψη στο www.photosnack.com και ένα κλικ στο ''Sign in'' για να δημιουργήσουμε τον λογαριασμό μας. Τσεκάρουμε το (1), συμπληρώνουμε τα απαραίτητα και πατάμε (2).



Στη συνέχεια ανοίγουμε το "γραμματοκιβώτιο" μας και επιβεβαιώνουμε με κλικ στο σύνδεσμο που υπάρχει στο email που λάβαμε από το Photosnack ...



   κάνουμε κλικ στο (1) ...



   τσεκάρουμε το σημείο (1) και πατάμε (2) ...



   στη σελίδα που θα ανοίξει, κάνουμε κλικ στο (1) ...



   ξανά κλικ στο (1) ...



(!) και ξανά κάνουμε κλικ στο (1) για να ανεβάσουμε τις φωτογραφίες που θέλουμε να  προβάλλονται στο Slider -μπορούμε απλά να τις σύρουμε στο συγκεκριμένο σημείο-. 



Μην ανησυχείτε, οι φωτογραφίες εμφανίζονται λίγο παρακάτω στη σελίδα και όχι στο παραπάνω πλαίσιο. Κάνουμε κλικ στο (1) ...



Συμπληρώνουμε τα πεδία 1, 2 και πατάμε 3.



Στο σημείο αυτό μπορούμε να ποστάρουμε σε κοινωνικά δίκτυα, να κάνουμε Download ή να αντιγράψουμε τον κώδικα ενσωμάτωσης (Embed) ... *



   κάνοντας κλικ στο 1 (πάλι) ... 



να τσεκάρουμε αν χρειάζεται το Enable embedding for HTTPS pages...



και τέλος να ανοίξουμε το Blogger μας ⇨ Νέα ανάρτηση ⇨ HTML ⇨ Να κάνουμε επικόλληση του κώδικα ⇨ Προεπισκόπηση για να δούμε το αποτέλεσμα στην ανάρτηση μας. 


Προσαρμόζουμε πλάτος και ύψος αλλάζοντας τις τιμές 600 - 400 (είναι σκιασμένες στην προηγούμενη φωτογραφία) στην HTML της ανάρτησης μας.

Αν θέλουμε να αποφύγουμε το Watermark θα πρέπει να καταβάλουμε το αντίστοιχο αντίτιμο για την δημιουργία Premium λογαριασμού.

Δείτε όλες τις εικόνες αυτής της ανάρτησης με το Photosnack Slideshow Maker :


Για καλύτερο, αισθητικά, αποτέλεσμα οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι (περίπου) στο ίδιο μέγεθος.

*Πατώντας το κουμπί  Edit  που υπάρχει σε αυτή τη σελίδα (ακριβώς πάνω από την φωτογραφία)  μπορούμε  να  διαλέξουμε  πρότυπο  για το  Slider, να  διαχειριστούμε χρώματα, χρόνο αυτόματης εναλλαγής κ.λ.π.