Ροζίτα Σώκου: Η Μελίνα Μερκούρη στην Κατοχή τα Είχε με τον πιο Φανερό Συνεργάτη των Γερμανών - Video

Ροζίτα Σώκου: Η Μελίνα Μερκούρη, τα Είχε με Συνεργάτη των Γερμανών
Τρομερές αποκαλύψεις για την ζωή της Μελίνας Μερκούρη έκανε χθες το βράδυ η Ροζίτα Σώκου στην εκπομπή Parole της Αννίτας Πάνια. Αναφέρθηκε σε γεγονότα την περίοδο της Γερμανικής κατοχής και σε προσωπικά θέματα της αείμνηστης, που προκάλεσαν.


Η δημοσιογράφος, συγγραφέας, κριτικός τέχνης και πρώην τηλεοπτικό πρόσωπο,
είπε χαρακτηριστικά:


«Εμείς τη Μελίνα..! τα ξέραμε όλα της τα κουτσομπολιά! Στα 17 της σηκώθηκε κι έφυγε και πήγε στην Κωνσταντινούπολη με τον Γιώργο Παππά, ο οποίος ήταν και κοπρολάγνος! Θέλω να πω, ότι εμένα δεν με απασχολούσε καθόλου κι εγώ τη λάτρεψα όταν έκανε τη Στέλλα παρότι σε όλη την κατοχή τα είχε με τον πιο φανερό συνεργάτη των Γερμανών, τον Γιαδικιάρογλου, ο οποίος έδωσε σε συνάδελφο δικό μου ένα μπουκάλι λάδι κι εκείνος του έδωσε ένα χρυσό μενταγιόν με αλυσίδα και το φορούσε η Μελίνα και καμάρωνε!»

Η Αννίτα Πάνια "ψιλοσοκαρισμένη" σημείωσε: «Αυτά λέτε και προκαλείτε αντιδράσεις!» 
και η απάντησή: «Να τις προκαλέσω! Ποιον έχω να φοβηθώ;»

§

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ρ. Σώκου κατακεραυνώνει, κυριολεκτικά, την Μ.Μερκούρη. Στο παρελθόν την έχει αποκαλέσει (μετρήστε...) αμόρφωτη, εκμεταλλεύτρια, κάκιστη ηθοποιό, πρόστυχη, αδιάβαστη και ανοργασμική.

Επίσης σχολίασε: «τα νάζια που έκανε ήταν πρόστυχα και με έκαναν να ντρέπομαι που είναι γυναίκα», «ο μονόλογος της Μήδειας ήταν για να ξερνάνε οι πάπιες», «δεν είχε τελειώσει ποτέ της ένα βιβλίο», «την πρώτη νύχτα του γάμου της με τον Χαροκόπο, της έφερε μια τσόντα για να καταφέρει κάτι.»

Τέλος: «η Μελίνα εκμεταλλεύτηκε στυγνά τη χούντα για να γίνει σταρ, και μάλιστα άσκησε κριτική στη Τζάκι Κέννεντι, η οποία δεν εκμεταλλεύτηκε (λέει) αρκούντως τον θάνατο του JFK.»

§

ΒΡΕ πως καταρρίπτονται οι... «μύθοι»..!!!

video από Olivem ediagr