Αγορές από Κίνα, Χωρίς Capital Controls - GearBest

GearBest

Καταρχήν, » δείτε πως μπορούμε να αποφύγουμε, εύκολα, τα capital controls «. Μια κάποια ανησυχία, όταν πρόκειται για αγορά από την Κίνα και γενικά από το εξωτερικό, όλοι την έχουμε · η τουλάχιστον την είχαμε, μέχρι που ανακαλύψαμε το GearBest.

Σε αγορές από κάποιο ελληνικό κατάστημα η e-shop, είναι εύκολη η επικοινωνία σε περίπτωση που κάτι "στραβώσει". Τι γίνεται όμως όταν το αυτό βρίσκεται κάποιες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά?

Το GearBest εκτός από δωρεάν μεταφορικά (για αγορές από Κίνα) έχει ιδιαίτερα θετικούς όρους όσον αφορά την εγγύηση των προϊόντων. Μας δίνει 1 χρόνο εγγύηση για δωρεάν επισκευή. Τα έξοδα αποστολής προς την Κίνα επιβαρύνουν εμάς, άλλα η εταιρεία θα καλύψει τα έξοδα επιστοφής του επισκευασμένου προϊόντος.

Αν ένα προϊόν απλά δε μας αρέσει (ακόμα και αν δεν έχει κάποιο πρόβλημα) μπορούμε να το επιστρέψουμε εντός 45 ημερών. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται -φυσικά- ως Store credit, για επόμενες αγορές.

Συγκρίνοντας τις τιμές π.χ. μοντέλων κινητών τηλεφώνων tablet κ.λπ. ακόμη και από γνωστές μάρκες που θα βρούμε και στη χώρα μας, βλέπουμε πως με την αγορά από την Κίνα μπορούμε να εξοικονομήσουμε αρκετά ευρώ.

Σε ότι αφορά τα τελωνειακά... αποφεύγουμε αγορές ογκωδών, μεγάλου βάρους προϊόντων και στις μεθόδους αποστολής επιλέγουμε πάντα το ταχυδρομείο και όχι κάποιο courier.

Επίσης, μπορούμε να βρούμε προϊόντα διαθέσιμα (ελαφρώς ακριβότερα) στην Ευρωπαϊκή αποθήκη του GearBest, στα οποία δεν ισχύουν τελωνειακά τέλη και δασμοί.

Συγκεκριμένες ημέρες, πολλές διεθνείς επιχειρήσεις παρέχουν εκπτώσεις για τεχνολογικά προϊόντα και ψηφιακές υπηρεσίες (π.χ. η λεγόμενη Black Friday). Το GearBest πολύ συχνά, βγάζει πραγματικά μεγάλες προσφορές που ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα η αριθμό προϊόντων.

   Για να επισκεφθείτε το site...
Πατήστε εδώ Button