Ο Μπολτ, το Twerking και η 20χρονη Βραζιλιάνα
(Pics + Video)

Μπολτ, Twerking, 20χρονη Βραζιλιάνα 1

Όλοι πίστευαν ότι ετοιμάζεται να παντρευτεί τη σύντροφό του ενώ αυτός -ο Γιουσέιν Μπολτ- φωτογραφίζεται στο κρεβάτι με 20 ετών Βραζιλιάνα φοιτήτρια και "χορεύει" αισθησιακά με άγνωστες στα κλαμπ.

Μετά την αποκάλυψη ότι ο Γιουσέιν Μπολτ θα παντρευτεί τελικά την επί χρόνια σύντροφό του Κάσι Μπένετ, μία 20χρονη φοιτήτρια από το Ρίο καίει τον χρυσό ολυμπιονίκη με προσωπικές φωτογραφίες τους στο κρεβάτι.

 Μπολτ και 20χρονη Βραζιλιάνα

Μέσω WhatsApp, η νεαρή έστειλε σε φίλες της τις φωτογραφίες που υποτίθεται ότι τραβήχτηκαν το τελευταίο Σαββατοκύριακο των Ολυμπιακών αγώνων, έπειτα από ξέφρενο πάρτι.

Μπολτ Twerking

Φυσικά, λίγο αργότερα οι φωτογραφίες ήταν πρωτοσέλιδα σε εφημερίδες και περιοδικά..!

 Μπολτ και 20χρονη Βραζιλιάνα 1

Η νεαρή δήλωσε ότι δεν ήξερε ποιος ήταν μαζί της, πως όλοι οι Τζαμαϊκανοί μοιάζουν μεταξύ τους (σίγουρα! οι περισσότεροι έχουν κάτι... κοινό) και περιέγραψε τη βραδιά τους ως φυσιολογική!

Ο Μπολτ είχε γενέθλια το Σάββατο -έγινε 30- και φρόντισε να το γιορτάσει σε διάσημο κλαμπ του Ρίο. Μάλιστα, βίντεο τον έχει απαθανατίσει να κάνει twerking με μία νεαρή, και γενικώς να περνάει όσο καλύτερα μπορεί, μετά το νέο θρίαμβό του στους Ολυμπιακούς.

Όπως αποκάλυψε η αδερφή του, ο Γιουσέιν έλεγε ότι θα αρραβωνιαζόταν την σύντροφό του μόλις επέστρεφε στην πατρίδα του, μετά τους Ολυμπιακούς.

Κάσι Μπένετ

Ο χρυσός πολυ-Ολυμπιονίκης και η 26 ετών Μπένετ, η οποία ασχολείται με τη μόδα και διαθέτει καμπύλες που θα ζήλευαν πολλές, είναι μαζί τα 2 τελευταία χρόνια και όπως έγραψε πρόσφατα για εκείνη στα social media, είναι η Πρώτη Κυρία της καρδιάς του και Ένας σημαντικός άνθρωπος στη ζωή του.


πηγή Proto Thema