Κούγιας - Ντεγκρά: Το Χαστούκι και... η Πτώση
(Pics +Video)

Κούγιας, Ντεγκρά, Χαστούκι

Σκηνικά άπειρου κάλους με το ξεκίνημα της Super-league, στη Λάρισα, στον αγώνα ΑΕΛ - Ηρακλής (2-2) ανάμεσα στον πρόεδρο Αλέξη Κούγια και τον τερματοφύλακα της ομάδας του, Ματίας Ντεγκρά. Ο ένας τον χαστούκισε ο άλλος τον... «ξάπλωσε»!




Κούγιας, Ντεγκρά, Χαστούκι 1

Ένα ολέθριο λάθος από τον αργεντινό Ματίας Ντεγκρά, κόστισε τη νίκη στην ομάδα της Θεσσαλίας και εξόργισε τον ποινικολόγο, με αποτέλεσμα να φερθεί εναντίον του κατά την αποχώρηση (στη φυσούνα) από το γήπεδο.

Κούγιας, Ντεγκρά, Χαστούκι 2

Ο goalkeeper, προσπάθησε να... ντριμπλάρει 2 αντιπάλους και όπως ήταν φυσικό, του έκλεψαν την μπάλα και ο ένας απ' αυτούς, ο Λεοζίνιο, πέτυχε ένα εύκολο γκολ ισοφαρίζοντας για την ομάδα Ηρακλή.




Αυτό εξόργισε τον Κούγια ο οποίος στα αποδυτήρια επιτέθηκε στον Αργεντινό και σύμφωνα με μαρτυρίες τον χαστούκισε. Ανάλογες μαρτυρίες αναφέρουν ότι κι ο Λατίνος κίπερ δεν έμεινε με σταυρωμένα...

Κούγιας, Ντεγκρά, Χαστούκι 3

Ο Ντεγκρά αφού αρχικά προσπάθησε να ξεπεράσει το σοκ της "επίθεσης", ζήτησε από τον μάνατζέρ του να κάνει όποιες ενέργειες χρειάζονται για να λυθεί το συμβόλαιό του με την Θεσσαλική ομάδα.

"Είναι θέμα ωρών, έχει τελειώσει. Ο μάνατζέρ του έχει ειδοποιηθεί και έρχεται για να λύσουμε το συμβόλαιό του. Σήμερα το βράδυ θα έχει τελειώσει · ούτε καν αύριο το πρωί! Αποτελεί ήδη παρελθόν για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά.

Κάθε εμπόδιο για καλό, φταίει και στα δύο γκολ, δεν αξίζαμε την απώλεια βαθμών. Μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο, αλλά τουλάχιστον, μέσα από αυτό, απαλλαχτήκαμε από ένα «πρόβλημα» για την οικογένεια της ΑΕΛ" δήλωσε στην συνέχεια ο Κούγιας.