Marcela Temer: Ο Προκλητικός Βίος της Πρώτης Κυρίας της Βραζιλίας

Marcela Temer, Michel
Marcela Temer: Η κατά 42 χρόνια νεότερη από τον 75 ετών σύζυγό της, διορισμένο πρόεδρο της Βραζιλίας Michel Temer, φαίνεται να τραβά όλη την προσοχή κυρίως του διεθνούς τύπου, γιατί... "ότι και αν θέλει, το κάνει δικό της!" Όσοι γνωρίζουν την 33χρονη, ξέρουν πως ότι βάζει στο μάτι, έχει τον τρόπο αλλά και τα... «προσόντα» να το αποκτά.

"Τρελές" απαιτήσεις για πανάκριβες σαμπάνιες, ψώνια, πάρτι, προσωπικές καμαριέρες στο πολυτελέστατο σπίτι της προκαλούν την κοινή γνώμη, ειδικά όταν πληρώνονται από χρήματα των φορολογουμένων πολιτών.

Marcela Temer tattoo

Για πρώτη φορά συναντήθηκαν με τον σύζυγο όταν εκείνη ήταν 19 και εκείνος... 61! Η γνωριμία έγινε το 2011 και έναν χρόνο αργότερα παντρεύτηκαν. Εξαρχής δήλωνε πως έβρισκε τον άντρα της πολύ χαριτωμένο ενώ έκανε και τατουάζ το όνομά του στο πίσω μέρος του λαιμού της. Ο μερακλής Michel, είχε ήδη τρία παιδιά από προηγούμενο γάμο.

Marcela Temer

Marcela Temer 1

Η "Carla Bruni" της Βραζιλίας, λίγο καιρό πριν είχε αναδειχθεί Miss Paulinia και αναπληρωματική Miss σε διαγωνισμό ομορφιάς στο Sao Paulo, ενώ φωτογραφήθηκε και για το Playboy.

Marcela Temer playboy

Marcela Temer playboy 1

Αργότερα, βρέθηκε να σπουδάζει νομική ενώ φιλοκυβερνητική μερίδα του τύπου την έχει καθιερώσει ως... όμορφη, συγκροτημένη και νοικοκυρά, με έμφαση στην αγάπη για τον 7 ετών γιο της, τον οποίο πάει κάθε μέρα στο σχολείο ενώ ασχολείται η ίδια με το... νοικοκυριό (?)
.
Marcela Temer playboy 2

Η νεαρά δεν έγινε επίκεντρο αρνητικών σχολίων μόνο λόγω συζύγου αλλά και από την λατρεία της στα ταξίδια για πανάκριβα ψώνια και την πολυτέλεια. Τι κι αν η χώρα βρίσκεται στην απόλυτη φτώχεια και ο μέσος πολίτης δε μπορεί να βγάλει ούτε τα προς το ζειν? αυτή αρνείται να αλλάξει οποιαδήποτε συνήθεια στο glamorous lifestyle, στο οποίο συμμετέχουν ενεργά μητέρα και αδερφή, οι οποίες διάγουν τον ίδιο βίο, πληρωμένο -φυσικά- από τον πρόεδρο!

Η εφημερίδα Daily Mail έχει αποκαλέσει την κυρία Προέδρου
«Μαρία Αντουανέτα της Βραζιλίας»

Πάρτε μια γεύση, από τη θέα του παραθύρου της

Marcela Temer house