Gwyneth Paltrow: Hot Φωτογράφηση στο Harper's Bazaar

Gwyneth Paltrow, Harper's Bazaar
Στα 44 χρόνια της, πλέον, η Gwyneth Paltrow καταφέρνει να κάνει ακόμη και ένα super «μπακάλικο» να φαίνεται σeξι, ποζάροντας για το νέο τεύχος του Harper's Bazaar.    Δείχνει το καλογυμνασμένο κορμί της φορώντας ένα μαύρο μπικίνι και πανάκριβα κοσμήματα, ενώ σε άλλη φωτογραφία αφήνει την υπάλληλο με το στόμα ανοιχτό, φορώντας γόβες στιλέτο και το μαγιό της.

Gwyneth Paltrow, Harper's Bazaar 1


Gwyneth Paltrow, Harper's Bazaar 2

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό, μίλησε για τα "βαριά" λόγια που της είχε πει ο πατέρας της, σκηνοθέτης Bruce Paltrow, αμέσως μετά την κατάκτηση του Oscar για την ταινία Shakespeare In Love · όταν και αναθεώρησε τη ζωή της:

«Ηταν μόλις είχα πάρει το βραβείο. Καθόμουν με τον μπαμπά μου, αισθανόμουν υπέροχα για τη ζωή μου και για ότι είχα κάνει, όταν μου είπε: "Και τώρα τι εκανες..? μια τρύπα στο νερό!". Απόρησα, είπα τι στο καλό!? Αισθάνθηκα συντετριμμένη με την κριτική του, μετά όμως σκέφτηκα ότι αυτό το ταρακούνημα ήταν ότι καλύτερο μου είχε συμβεί. Κατάλαβα ότι ήμουν σε λάθος δρόμο. Του είμαι τόσο ευγνώμων.»


Gwyneth Paltrow, Harper's Bazaar 3

Αργότερα η Gwyneth, παντρεύτηκε τον τραγουδιστή των Coldplay Chris Martin, απέκτησαν δύο παιδιά την 12 ετών σήμερα Apple και τον 10χρονο Moses. Παρόλο που χώρισαν, συνέχισαν να έχουν πολύ καλές σχέσεις μέχρι σήμερα.


Gwyneth Paltrow


Gwyneth Paltrow, Harper's Bazaar 4

Gwyneth Paltrow, Harper's Bazaar 5

Gwyneth Paltrow, Harper's Bazaar 6

Η όμορφη ηθοποιός δίνει προτεραιότητα στην ανατροφή των παιδιών της και θέλει να τα κρατά μακριά από τα φώτα: «Πρέπει να "απομακρύνομαι" για να μάθουν να προστατεύουν τους εαυτούς τους · χωρίς πολλές προβολές και προκαταλήψεις για το ποιοι είναι, από πού προέρχονται και ποιοι είναι οι γονείς τους. Η κόρη μου είναι πολύ θαρραλέο κορίτσι. Της αρέσει να πιέζει τον εαυτό της και να δοκιμάζει τα όρια της. Πραγματικά με εμπνέει! την έχω σαν πρότυπο!» δήλωσε.