Δωρεάν Zoom Player MAX V13.7.1. Προσφορά, Μόνο για Λίγες Ημέρες!

Free Zoom Player MAX V13.7.1
Zoom Player MAX -δωρεάν, για λίγες ημέρες ακόμη-: Ένα feature - filed πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων για τα Windows, που σας επιτρέπει να "παίξετε" λίγο πολύ, όλα τα αρχεία βίντεο και ήχου καθώς υποστηρίζει την αναπαραγωγή DVD και Blu-ray. Είναι συμβατό και με touch Windows tablets.

Ένας ισχυρός, ευέλικτος και προσαρμόσιμος Media Player, βασισμένος στην τεχνολογία Smart Play · οι περισσότερες μορφές των μέσων, παίζουν με λιγότερη «ταλαιπωρία», βελτιωμένη σταθερότητα και μεγαλύτερη απόδοση.

Με το Zoom Player, μπορείτε αμέσως να μετατρέψετε κάθε υπολογιστή σε ένα Home Entertainment Center χωρίς εξειδικευμένες απαιτήσεις υλικού. Αξιοποιώντας το αρθρωτό σχεδιασμό και την ευελιξία του, μπορείτε εύκολα να σχεδιάσετε ένα ασφαλές περιβάλλον θέασης, τον περιορισμό ή την επέκταση της λειτουργικότητας, καθιστώντας τον ιδανικό τόσο για αρχάριους και επαγγελματίες.
               

Κατέβασμα και Εγκατάσταση Zoom Player Max

Για να το αποκτήσετε δωρεάν, επισκεφθείτε το ►Giveaway-Club, επιλέξτε Get it now for free → Get your key and activate · μεταβείτε στη διεύθυνση που θα εμφανιστεί, συμπληρώστε ένα e-mail το οποίο υφίσταται, επιβεβαιώστε την εγγραφή σας και ακολουθήστε τη διαδικασία της εγκατάστασης μέχρι τέλους, αφού κατεβάσετε και τρέξετε το .exe αρχείο (lifetime license without upgrade).


Zoom Player MAX V13.7.1

Zoom Player MAX V13.7.1