Δωρεάν Ashampoo UnInstaller 2017 Full Version. Προσφορά, Μόνο για Λίγες Ημέρες!

free-Ashampoo-UnInstaller-2017-Full-VersionΤο δωρεάν -προσφορά, μόνο για λίγες ημέρες ακόμη- Ashampoo UnInstaller 2017 καταργεί τα λογισμικά από το σύστημα σας εντελώς, χωρίς εναπομείναντα αρχεία, ακόμη και στην περίπτωση των ένθετων setups. Καταγράφει σχολαστικά τις νέες εγκαταστάσεις και όλες τις τροποποιήσεις επιτρέποντας στους χρήστες να απεγκαταστήσουν ανεπιθύμητα προγράμματα που εγκαταστάθηκαν ακούσια ή να απεγκ/σουν πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα.

Κάθε τροποποίηση ενός αρχείου αναφέρεται, συμπεριλαμβανομένων αλλαγών στο μητρώο, ώστε οι χρήστες να έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μια λεπτομερή εικόνα του τι έχει συμβεί στον υπολογιστή τους ανά πάσα στιγμή (π.χ. σε περίπτωση επιθέσης malware).

Παρά το ισχυρό σύνολο χαρακτηριστικών γνωρισμάτων του το Ashampoo UnInstaller 2017, είναι ελαφρύ και δεν επιβραδύνει το σύστημα. Πρόσθετα εργαλεία γύρω από τη συντήρηση του, σας βοηθούν να κρατήσετε τον υπολογιστή σας "σε φόρμα".

Ένα ακόμη χρήσιμο χαρακτηριστικό του, είναι τα "Στιγμιότυπα" τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη σύγκριση της κατάστασης του συστήματος σε διαφορετικά χρονικά σημεία.



Για να το αποκτήσετε, ξεκινήστε με μία επίσκεψη (με αντιγραφή - επικόλληση) στο

http://www.windowsdeal.com/w/ashampoo-uninstaller-5-discount-coupon/

κι επιλέξτε  Download  .



Αν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεστε τη σελίδα συμπληρώστε
ένα έγκυρο e-mail (Περίπτωση Α



αν όχι, απλά κάντε ''Login'' (Περίπτωση Β).



Κατόπιν επιλέξτε...



(Μόνο Περίπτωση Α)  Μεταβείτε στο mail σας, κάντε κλικ στο σύνδεσμο
που σας έχει σταλθεί.




(Περίπτωση Α+Β) Πατήστε   για τη λήψη του αρχείου που περιέχει τη διεύθυνση στην οποία θα πρέπει να μεταβείτε για τη λήψη του .exe αρχείου της εφαρμογής...




... τρέξτε το, επιλέξτε  1 ...



...συμπληρώστε e-mail  ( 2 ), ζητήστε κλειδί ( 3 )...



...και συνδεθείτε στον Ashampoo λογαριασμό σας.  
(Αν δεν έχετε, δημιουργήστε έναν, θα σας χρειαστεί.
Η εταιρία προσφέρει συχνά δωρεάν αξιόπιστα λογισμικά).




Στη συνέχεια επιλέξτε  4 , εάν δε θέλετε να συμπληρώσετε πλήρως το προφίλ σας...




... αντιγράψτε το licence key που θα εμφανισθεί, μεταβείτε στην εγκατάσταση επικολλήστε ( 5 ), ενεργοποιήστε την Full version του Ashampoo UnInstaller 2017 και ακολουθήστε τη διαδικασία έως ότου ολοκληρωθεί.