Προσφορά: Laptop Asus 15.6", I7, FHD, Μόνο 799€ και 36 Άτοκες Δόσεις!

laptop-asus-X556UQ-I7-mediamarkt
click the image above
ASUS X556UQ - I7- 12GB -512G SSD - GT940: Έχει όλα τα προηγμένα χαρακτηριστικά που θα χρειαστείς για να παίξεις τα παιχνίδια σου, να δεις τις ταινίες σου αλλά και να επεξεργαστείς τις φωτογραφίες και video με ιδιαίτερη άνεση. Εξοπλισμένο με 6ης γενιάς επεξεργαστή Intel Core i7 αλλά και μνήμη RAM 12GB DDR4 για να μην νιώσεις την παραμικρή καθυστέρηση ακόμη και αν έχεις πολλά προγράμματα ταυτόχρονα ενεργά. Με την οθόνη τεχνολογίας Splendid, ανάλυση Full HD αλλά και αυτόνομη κάρτα γραφικών NVIDIA 2GB θα μπορείς να παίζεις όλα τα τελευταία παιχνίδια ακόμη και με τα γραφικά σε High ρυθμίσεις. Από τη στιγμή που θα ενεργοποιήσεις το laptop, λίγα δευτερόλεπτα είναι αρκετά έως ότου βρεθείς στο περιβάλλον εργασίας των Windows χάρη στον SSD δίσκο των 512GB ενώ με τον ήχο SonicMaster η μουσική σου θα γίνει και πάλι το αγαπημένο σου διάλλειμα κατά τη διάρκεια του ελεύθερού σου χρόνου.


Οθόνη 15.6" Full HD
Απόλαυσε ένα κόσμο γεμάτο χρώμα
Όλα φαίνονται πιο φωτεινά και πιο ζωηρά χάρη στην τεχνολογία Splendid που βελτιστοποιεί τα χρώματα για να είναι πλουσιότερα και ευκρινέστερα. Επίσης, με ανάλυση Full HD, θα έχεις όλο το χώρο που θα χρειαστείς για video, ταινίες αλλά και τα προγράμματα που χρησιμοποιείς καθημερινά.


ASUS Eye Care
Προστάτευσε τα μάτια σου
Σε αντίθεση με τα περισσότερα LED panel σε laptop όπου εκπέμπουν περισσότερο μπλε χρώμα, η οθόνη του ASUS και η τεχνολογία Eye Care μειώνει τα επίπεδα του μπλε έως και 33% για να διαβάζεις πιο άνετα τα κείμενα από το Internet αλλά και να προστατεύεις τα μάτια σου.


Μεγάλη μπαταρία
Αυτονομία που κρατάει... σχεδόν για πάντα
Με 700 κύκλους φόρτισης, περίπου 2.5 φορές περισσότερους από τα υπόλοιπα laptops, η μπαταρία θα σου δίνει όση αυτονομία χρειάζεσαι ακόμη και μετά από χρόνια. Ακόμη και μετά από εκατοντάδες φορτίσεις, μπορεί να κρατήσει έως και το 80% της συνολικής ενέργειας για να έχεις μπαταρία για πάντα!


Εργονομικό πληκτρολόγιο
Η πληκτρολόγηση γίνεται παιχνιδάκι
Τα λεπτότερα πλήκτρα, πάχους μόλις 1.8mm, σου δίνουν επιπλέον βοήθεια για να γράφεις ακούραστα. Επιπλέον το μεγαλύτερο Touchpad, 46% πιο ευρύχωρο από άλλα laptops, σου δίνει τον πλήρη έλεγχο ακόμη και αν δεν έχεις εξωτερικό ποντίκι.


ASUS IceCool
Η θερμοκρασία δεν ανεβαίνει ποτέ!
Με την τεχνολογία της ASUS IceCool και τη μεταλλική εσωτερική σχεδίαση, αποτρέπει τη θερμοκρασία να ανέβει περισσότερο από 35C στο μέρος που έχεις τα χέρια σου. Έτσι και εσύ αλλά και το laptop, παραμένετε δροσεροί ακόμη και μετά από πολλές ώρες χρήσης.


Γραφικά NVIDIA 2GB
Το multitasking γίνεται παιχνιδάκι
Με την αυτόνομη κάρτα γραφικών της NVIDIA GeForce 940M, θα έχεις όλη την ισχύ για απαιτητικές εργασίες όπως επεξεργασία φωτογραφιών, ταινίες Full HD και παιχνίδια σε HD αναλύσεις.


Ήχος SonicMaster
Θα την "ακούσεις"!
Η τεχνολογία SonicMaster και ο επαγγελματικός αλγόριθμος, υπεύθυνος για την αναπαραγωγή του ήχου, θα σου δώσουν καθαρότητα και υψηλή ένταση τόσο σε ταινίες, μουσική αλλά και παιχνίδια. Επιπρόσθετες τεχνολογίες όπως Deeper Bass και Noise Filter θα σε κάνουν να απολαμβάνεις το κάθε δευτερόλεπτο!

Χαρακτηριστικά

Οθόνη

Ανάλυση:
1920 x 1080 pixels

Οπίσθιος φωτισμός LED:
Ναι

Οθόνη αφής:
Όχι

Ποιότητα εικόνας:
Full-HD

Διαγώνιος οθόνης (inch):
15.6 inch

Τύπος οθόνης:
FHD

RAM

Τύπος RAM:
DDR4

Μέγεθος μνήμης:
12 GB

Ταχύτητες μνήμης:
2133 MHz

Επεξεργαστής

Intel® Core™ i7-6500U Processor, 2.5GHz (4M Cache, up to 3.1GHz)

Μάρκα επεξεργαστή:
Intel®

Μοντέλο επεξεργαστή:
Core™ i7

Ταχύτητα επεξεργαστή:
2.5 GHz

Πυρήνες CPU:
2

Ταχύτητα επεξεργαστή με τούρμπο:
3.1 GHz

Μέγεθος κρυφής μνήμης:
4 MB

Κάρτα γραφικών

GeForce® 940MX

Κατασκευαστής κάρτας γραφικών:
NVIDIA

Μνήμη γραφικών:
2 GB DDR3

Σκληρός δίσκος

SSD , 512 GB , SATA

Τύπος σκληρού δίσκου
SSD

Χωρητικότητα σκληρού δίσκου
512 GB

Συνδεσιμότητα σκληρού δίσκου
SATA

Μονάδα οπτικού δίσκου

Οπτικό μεσο:
DVD burner

Συνδεσιμότητα

Συνδέσεις:
1x USB 2.0, 1x USB 3.0, 1x USB3.1 Type C (gen 1), 1x Headphone-out & Audio-in Combo Jack, 1x RJ45 LAN Jack for LAN insert, 1x VGA Port (D-Sub), 1x HDMI

WLAN (standards):
802.11 b/g/n

Έκδοση Bluetooth:
4.0
Bluetooth:
Ναι

Δίκτυο:
10/100/1000

Εξοπλισμός

Λειτουργικό σύστημα:
Windows 10 64 bit

Επεκτάσιμη Μνήμη:
Ναι

Ενσωματωμένο μικρόφωνο:
Ναι

Τύπος κάρτας μνήμης:
SD

Τύπος πληκτρολογίου:
Chiclet

Κάμερα

Κάμερα:
Ναι

Ανάλυση κάμερας:
640 x 480 pixels

Τροφοδοσία ρεύματος

Τύπος μπαταρίας:
Ιόντων λιθίου

Γενικά χαρακτηριστικά

Τύπος συσκευής:
Laptop

Χρώμα:
Μπλε Σκούρο

Βάρος:
2.10 kg

Εγγύηση κατασκευαστή:
1 Έτος

 Δημοσιεύσεις - Προσφορές στο πεδίο αναρτήσεων, ενδεχομένως, ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα