Αυτόφωρο για το Λιάγκα Μετά τη Μύνηση της Αθηναΐδας Νέγκα για το "Νεκρόφιλο..." [Video]

liagkas-aytoforo-negka-mynisiΜήνυση κατά του Γιώργου Λιάγκα για συκοφαντική δυσφήμηση, κατέθεσε η δημοσιογράφος Αθηναΐς Νέγκα, σύμφωνα με ανακοίνωση του δικηγόρου της Αλέξη Κούγια. Αφορά σε όσα ανέφερε ο πολλές φορές λαλίστατος παρουσιαστής κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής του εκπομπής, σχετικά με τη δημοσιογράφο και τη παρουσία της στη νέα τηλεοπτική εκπομπή Rodeo, με τον Β. Περρή.


Η ανακοίνωση από το δικηγορικό γραφείο του Κούγια:

Η γνωστή δημοσιογράφος Αθηναΐς Νέγκα ανέθεσε στο δικηγορικό μας γραφείο να υποβάλλουμε έγκληση για συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος του δημοσιογράφου Γιώργου Λιάγκα για τα όσα εκείνος ισχυρίστηκε σήμερα κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής με τίτλο «Πρωινό στην Αθήνα», που παρουσιάζει στο ραδιοφωνικό σταθμό ΛΑΜΨΗ 92.3. Κατά την κρίση του δικηγορικού μας γραφείου τα όσα ισχυρίστηκε στην εν λόγω εκπομπή ο κ. Γιώργος Λιάγκας συνιστούν διάπραξη του αδικήματος της συκοφαντικής δυσφήμησης. Εις βάρος του Γιώργου Λιάγκα κινήθηκε αυτόφωρη διαδικασία.


Ο Λιάγκας ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά:

Αυτός ο Περρής, ο οποίος έχει βρίσει το σύμπαν, δεν ντρέπεται για την εκπομπή που έκανε; Με όλη την αγάπη (!?) το λέω. Αυτή η εκπομπή η αθλία… Άντε κι ο Περρής έχει ένα χιούμορ...

Τα βιντεάκια πιο παλιακά πεθαίνεις. Ο ίδιος έχει ένα χιούμορ… η άλλη η Νέγκα η νεκροφιλό… γιατί δεν της βάζουν ένα φέρετρο να κάνει εκπομπή από φέρετρο να τελειώνει η φασαρία; Και η Άννα Μαρία Βέλλη δεν καταλαβαίνω γιατί να περπατάει στο τραπέζι, είναι λίγο αγενές αυτό. Τέλος πάντων δεν πήγαν και καλά στα νούμερα, δεν τους βλέπω να μακροημερεύουν.