Πέθανε Αφού Ήπιε Ολόκληρο Μπουκάλι Τεκίλα Μεμιάς (Video) ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΌΝΕΣ!


Kelvin-Rafael Mejia-tequila-died

Ο μόλις 23 ετών Kelvin Rafael Mejia από τη Δομινικανή Δημοκρατία, πέθανε μέσα σε nightclub, αφού κατανάλωσε ένα ολόκληρο μπουκάλι τεκίλα με μιας. Το αθώο στοίχημα το οποίο έβαλε, κατέληξε σε τραγωδία.



Το συμβάν καταγράφηκε σε βίντεο και φυσικά, ανέβηκε και στο διαδίκτυο. Στις εικόνες φαίνεται ο 23χρονος να πίνει σα σφηνάκι ένα ολόκληρο μπουκάλι τεκίλα και στη συνέχεια να λαμβάνει τα χρήματα από το στοίχημα που κέρδισε (630$) · στέκεται με δυσκολία στα πόδια του και λίγα λεπτά αργότερα καταρρέει και χάνει τη ζωή του από δηλητηρίαση, λόγω της μεγάλης ποσότητας αλκοόλ στο αίμα του.

Τοπικά μέσα μετέδωσαν πως ο νεαρός πλησίασε μόνος του μία παρέα πελατών, οι οποίοι έβαζαν στοιχήματα για το πόσο περισσότερο αλκοόλ μπορεί ο καθένας να καταναλώσει και προσφέρθηκε να συμμετάσχει στο "διαγωνισμό" που τελικά απεδείχθη μοιραίος για τον άτυχο νεαρό.

Η διεύθυνση του κλαμπ που έλαβε χώρα το περιστατικό, από τη μεριά της, πήρε αποστάσεις από το γεγονός, τονίζοντας ότι δεν είχε καμία ανάμειξη στη διξαγωγή του διαγωνισμού.