Anthony Joshua vs Wladimir Klitschko - Heavyweight World Title Fight 2017 (Video)


Ο αγώνας μποξ έληξε στον 11 γύρο με Technical knockout, μετά από 2 Knock Down, την ώρα που οι υπέρ-αθλητές ήταν σχεδόν ισσόπαλλοι στα σημεία.

Συναρπαστικές στιγμές και Highlights της «μάχης» επαγγελαμτικού μποξ βαρέων βαρών, ανάμεσα στον ανίκητο Βρετανό Anthony Joshua και τον πολυνίκη Ουκρανό Wladimir Klitschko στο Wembley.

Ο μαχητικός κόσμος, παγκοσμίως, περίμενε με αγωνία την Heavyweghit υπέρ-μάχη, που έκρινε 3 παγκόσμιους τίτλους: IBF, IBO και WBA. Από τη μια o 27χρονος Anthony Joshua- ή AJ- με 18 Nock out σε 18 αγώνες και από την άλλη ο 41 ετών, θρύλικός, Wladimir Klitschko με 53 Nock out σε 68 αγώνες (64 νίκες- 4 ήττες), προσέφεραν τα μέγιστα, από πλευράς «θεάματος», στο κατάμεστο από 90.000 θεατές, Wembley Arena.

Εκτός από αυτά που προσέφεραν, πάντως, ΠΟΛΛΆ ήταν και αυτά που έλαβαν, αμφότεροι, αφού αποφάσισαν να μοιραστούν το έπαθλο των 20.000.000£, άσχετα με το αποτέλεσμα του αγώνα. «Λογικό», θα μπορούσε να πει κανείς, αφού το φθηνότερο εισιτήριο είχε τιμή 70£. Αν προστεθούν πνευματικά δικαιώματα, τηλεοπτικές μεταδώσεις, διαφημήσεις κ.λπ. τα έσοδα αγγίζουν ποσά...  αστρονομικά..!

Υπολογίζεται πως ο άτρωτος Anthony Joshua, σε μερικά χρόνια και εφόσον συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμο, θα γίνει ο πρώτος δισεκατομμυριούχος μποξέρ στην ιστορία του αθλήματος.



Σύμφωνα με φήμες έπεται συνέχεια, γιατί ο Wladimir Klitschko ήδη ζήτησε τη ρεβάνς.



...καλά..! με 10 εκατομμυριάκια  σίγουρα στο παντελόνι... κι εγώ (λέμε τώρα)
θα το σκεφτόμουν «σοβαρά»..!