Από Οικονομικά, Μόνο Μπακαλίστικα, ο Εισηγητής του 4ου Μνημόνιου (+Video)

karagiannidis-mpakalistika

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Δράμας, Χρήστος Καραγιαννίδης, το παραδέχθηκε


Η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ανέθεσε στο βουλευτή Δράμας Χρήστο Καραγιαννίδη την εισήγηση του 4ου μνημονίου · ο ίδιος παραδέχθηκε πως δε γνωρίζει οικονομικά, παρά μόνο... μπακαλίστικα (..!?)


Ο κ.Καραγιαννίδης ανέλαβε να παίξει το ρόλο του εισηγητή του πολυνομοσχεδίου, ενώ παραδέχθηκε ότι για κάθε δημοσιονομικό μέτρο που περιλαμβάνει η συμφωνία δεν υπάρχουν ισόποσα αντίμετρα.

Δεν υπάρχει με ακρίβεια ότι για κάθε μέτρο που "χάνεται" θα υπάρχει και ένα ευρώ που αναπληρώνεται, είπε ο βουλευτής, μέλος της ομάδας των 53, για να διανθίσει την τοποθέτηση του με τις γνωστές κορώνες εναντίον των Μ.Μ.Ε. που... διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα, (όπως πάντα).


Παραδέχθηκε, επίσης, ότι δε γνωρίζει από οικονομικά, παρά μόνο μπακαλίστικα  -χωρίς αυτό να θεωρηθεί μομφή προς τους μπακάληδες- και πως μέχρι το 2012 δούλευε σε συνεργείο αυτοκινήτων...


(κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει...)
karagiannidis-mpakalistika-1

Ο βουλευτής Δράμας υποστήριξε πως: ακόμα και αν η κυβέρνηση δεν επιτύχει το κρίσιμο πλεόνασμα του 3,5% θα λάβει 1% μέτρα και 0,5% αντίμετρα...

...και τέλος ότι: η προσκόλληση στον ευρωδρόμο, αποτελεί... μονόδρομο · θα μπορούσαμε να κάνουμε μια συζήτηση για την έξοδο από το ευρώ και από την Ευρωζώνη αλλά... όχι αυτή την ώρα..!
είπε ο "επαναστάτης"..!


   εδώ όλη η "διαστρέβλωση"...

the mall 24



...κι εδώ όλη η "αλήθεια"... (λέμε τώρα..!)


...δεν ξερω για 'σας... αλλά εμένα μου φάνηκε πως ο «μαστροΧρήστος», για «άνθρωπος του μόχθου», για «δικός μας» ρε φίλε...!... ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΕΙΠΕ..!

Μόνο που αυτά που του 'δωσαν να "κουβαλήσει" ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΒΆΛΗΣΕ...
εμείς θα τα φορτωθούμε ΠΆΛΙ · ούτε  ΑΥΤΌΣ... ούτε οι λοιποί...
«επαναστάτες»..!