Φρίκη! Δες τι θα Πληρώσεις το 2019 σε Εισφορές και Φόρους


Τι θα κληθεί να πληρώσει ο ελεύθερος επαγγελματίας το 2019, σε Εισφορές και Φόρους?


Την ώρα που οι κύριοι της κυβέρνησης «πανυγηρίζουν» για όσα έχουν "καταφέρει" και «βλέπουν επιτέλους ορίζοντα», όπως ακριβώς και πέρυσι τέτοιο καιρό, συνταξιούχοι και ελεύθεροι επαγγελματίες ετοιμάζονται -πάλι- να βάλουν το χέρι στην τσέπη (αν έχει μείνει τσέπη) ΑΚΌΜΑ βαθύτερα, τα επόμενα χρόνια.

Η φοροτεχνικός Χριστίνα Μαννέ, «παρουσιάζει» το τι θα υποχρεωθεί να πληρώσει και τι θα μείνει (!?), σε έναν ελεύθερο επαγγελματία το 2019, αν αυτός "τολμήσει" να αποκομίσει και να δηλώσει κέρδη 30.000€.

Άραγε πόσο μυαλό χρειάζεται να διαθέτει κάποιος, για να καταλάβει πως κανείς από όσους καταφέρνουν ακόμη να έχουν κέρδη της τάξης των 30.000€ δεν πρόκειται να τα δηλώσει (εφόσον μπορεί να το κάνει φυσικά) όταν, σαν κράτος, απαιτείς να πληρώσει το 85% του ποσού σε εισφορές και φόρους?

Οι σημερινοί κυβερνώντες, πάντως, σίγουρα διαθέτουν αυτή την... "ποσότητα" · γιατί είναι αυτοί που ξεσήκωναν (δικαίως) τον κόσμο σε διαμαρτυρία, πριν μερικά χρόνια, όταν οι τότε κυβερνώντες προσπαθούσαν να επιβάλουν τέτοιου (περίπου) είδους «φορομπηχτικές» πολιτικές.

Τώρα, πλέον, κάποιοι από αυτούς (τους σημερινούς), ευθαρσώς δηλώνουν πως φυσικά και θα ψηφίσουν αυτά τα νέα μέτρα..! ΜΕ ΤΑ 2 ΧΈΡΙΑ, μάλιστα...


   "Θα σώσουν την πατρίδα"...
... λέει..!
nasos-athanasiou-psifiso-me-ta-2-xeria

Το γιατί δεν «έσωσαν» την πατρίδα ΌΛΑ αυτά τα μέτρα που εφαρμόζονται, πάντα εις βάρος του μικρού/μεσαίου Έλληνα πολίτη, εδώ και 7 ολόκληρα χρόνια, δε μας είπαν...