Πετρόπουλος για Παπαδήμο: Κανένας Δεν Προσπάθησε να τον Σκοτώσει (?!) Video

petropoulos-gia-papadimo-tromokratia
Ο «συμπαθέστατος» αυτός κύριος, ο δημοσιογράφος Ανδρέας Πετρόπουλος, δήλωσε πως: κανένας δεν προσπάθησε να σκοτώσει τον Παπαδήμο... ίσως να ήθελαν να τον φοβίσουν, αλλά... ίσως να υπήρχε και η περίπτωση να πάθει κάποιο έμφραγμα...

Ο συντάκτης της εφημερίδας Αυγή -και φυσικά κομματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ- έδωσε πάλι εχθές το δικό του show «αυταπάτης» στην ειδησεογραφική εκπομπή Live News του Νίκου Ευαγγελάτου, στο κανάλι Epsilon.

Ακούγοντας τον, αναρωτιέται κανείς αν είναι δυνατόν να υπάρχουν ακόμα τόσο "στοκαρισμένα" μυαλά, στα οποία μάλιστα δίνεται βήμα για να εκφράζουν δημόσια και να διαμορφώνουν -πιθανόν- απόψεις ή απλά ο άνθρωπας προσπαθεί συνεχώς να προκαλεί ΜΠΑΣ και ακουστεί, μιας και το κομματικό όργανο στο οποίο εργάζεται πουλάει λιγότερα φύλα από τα views της ταπεινής μας σελίδας.

Έχουν ακουστεί (μετά από τις δηλώσεις του πως: ►η σημαία δεν είναι τίποτε - ένα πανί είναι) και οι απόψεις του για τον "περίφημο" ►νόμο Παρασκευόπουλου: ότι πρόκειται για ένα νόμο που έχει δημιουργηθεί σε "Ευρωπαϊκά πλαίσια" (λέει).

Εχθές λοιπόν, προσπάθησε να συγκρίνει τις πολιτικές αντιδράσεις που προκάλεσε το τρομοκρατικό χτύπημα του ισλαμικού κράτους στο Μάντσεστερ, με αυτές που προκάλεσε στη χώρα μας το χτύπημα κατά του (καλώς η κακώς) πρώην πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου, από την οργάνωση Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς. Σχολίασε τις δηλώσεις Σημίτη κι εξέφρασε τη γενική (αλλά μονόπλευρη) άποψη του περί τρομοκρατίας.

Όσο κι αν προσπάθησε ο Ευαγγελάτος να «εξηγήσει» πως βία-τρομοκρατία-θάνατος απ' όπου κι αν προέρχονται πρέπει κι επιβάλλεται, σε μια δημοκρατία, να αντιμετωπίζονται ενιαία και με τον ίδιο τρόπο απ' όλους... ΤΊΠΟΤΑ... ΟΜΊΧΛΗ..!


Τώρα, μην το παρατραβάμε... κανένας δεν προσπάθησε να σκοτώσει εχθές τον Παπαδήμο, δήλωσε κυνικά και συμπλήρωσε: με ένα φάκελο..?
ίσως να ήθελαν να τον φοβίσουν..!

mercedes-papadimou

Τώρα, πως "με ένα φάκελο" που «δε μπορεί να σκοτώσει», ράγισαν τα αλεξίσφαιρα τζάμια (κι ευτυχώς για όσους βρίσκονταν μέσα το ένα έσπασε) και πετσικάρισαν οι θωρακισμένες πόρτες κι ο ουρανός της Μερσέντες... άλλο..!

Περιττό να αναφέρουμε, πως ο κύριος Πετρόπουλος, φυσικά ΔΕΝ καταδικάζει και τα έκτροπα της κυβέρνησης Μαδούρο στη Βενεζουέλα, ακόμη και τώρα που οι νεκροί πλησιάζουν (αν δεν έχουν ξεπεράσει) τους 60.


Δείτε - ακούστε - φρίξτε και αν θέλετε, σχολιάστε...



the mall 24