Ρεκόρ Γκίνες ο Βασίλης Καρράς! «Μπήκε» στο Βιβλίο ο Μεγάλος Λαϊκός (+Video)

vassilis-karras-rekor-gkines

17.000 κόσμος στο στάδιο Arena στη Σόφια, για τον Βασίλη!


Αναμφισβήτητα ο Β. Καρράς είναι ένας από τους πιο αγαπημένους Έλληνες λαϊκούς τραγουδιστές. Κανένας δεν περίμενε, όμως, πως με μια του ζωντανή εμφάνιση θα κατάφερνε να μπει στο Βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.



Πρόσφατα, κατάφερε να γεμίσει το στάδιο Arena, στη Σόφια της Βουλγαρίας, με 17.000 άτομα. Εκτός αυτού, άλλοι περίπου 5.000 θεατές ήθελαν αλλά δεν κατάφεραν να μπουν, καθώς δε βρήκαν εισιτήρια εισόδου. Κατόπιν τούτου, τα πολυπόθητα χαρτάκια, έφτασαν να πουλιούνται σε «εξωφρενικές» τιμές στη "μαύρη αγορά".


vassilis-karras-rekor-gkines.
Ο Βασιλάρας είναι ο πρώτος Ευρωπαίος καλλιτέχνης που γέμισε (και με το παραπάνω) το στάδιο, γι' αυτό και μπήκε στο Guinness World Records.



   Ιδού η απόδειξη..!



Ένα ακόμη ρεκόρ, όχι Παγκόσμιας αλλά Πανελλαδικής εμβέλειας, που ίσως δεν το ξέρουν πολλοί κι "έχει στη συλλογή του" ο Β. Καρράς, είναι το ότι είναι ο μόνος καλλιτέχνης που κατάφερε να "ακούγεται" σε ΌΛΗ την Ελλάδα (ραδιοφωνικούς σταθμούς, Ελληνάδικα κ.λπ.) χωρίς την "υποστήριξη" κάποιας μεγάλης Αθηναϊκής δισκογραφικής εταιρίας. Ήταν πασίγνωστος - και Φυσικά Αγαπημένος - "απ' άκρη σ' άκρη" από τότε(ς) που ήταν ένα από τα αστέρια της εταιρίας VASIPAP, η οποία έιχε έδρα στη Θεσσαλονίκη.

the mall 24