Απίστευτο! Αρνήθηκαν τo Ηρωδείο στο Σύλλογο Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα»

Οργή Προκαλεί το Όχι του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου για την Εκδήλωση

arnisi-kas-syllogo-elpida
Θλίψη ντροπή και αποτροπιασμό προκαλεί η απόφαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου, ΚΑΣ, του Υπουργείου «Πολιτισμού» για την μη παραχώρηση του Ηρωδείου στο θέμα του Συλλόγου Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα». Είναι η πρώτη χρονιά που δε θα φιλοξενηθεί η πολιτιστική-φιλανθρωπική εκδήλωση του συλλόγου.


Είχε προταθεί μια συναυλία, υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας με πρωτεργάτη την κυρία Σίσσυ Παυλοπούλου, στην οποία θα παρίστατο ο Μίκης Θεοδωράκης με τη συμμετοχή του Στέφανου Κορκολή, καθώς η βραδιά θα ήταν αφιερωμένη στο έργο του μεγάλου συνθέτη.

Πως, άραγε, το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο και ειδικά ο διευθυντής του Ελληνικού Φεστιβάλ Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, που έσπευσε να μεταφέρει τις παραστάσεις του φεστιβάλ από την Επίδαυρο, αγνόησαν μια τέτοια πρόταση;



Η Δήλωση του Συλλόγου ΕΛΠΊΔΑ

Ο Σύλλογος «ΕΛΠΙΔΑ» δηλώνει απογοητευμένος από την απόφαση για τη μή παραχωρήση του Ωδείου Ηρώδου του Αττικού τον προσεχή Σεπτέμβριο, για μία βραδιά αφιερωμένη στα παιδιά με καρκίνο, με καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες · μια βραδιά βαθιά ελληνική και ανθρωπιστική:

Παρόλο που ακολουθήθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες και η αίτηση κατατέθηκε εμπρόθεσμα, το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (ΚΑΣ) απέρριψε το αίτημα.  

Λυπούμαστε που μέσα στους 4 μήνες διάρκειας του Φεστιβάλ Αθηνών και των εκδηλώσεων στο Ηρώδειο, δεν βρέθηκε μία ημέρα που να αφιερωθεί στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο  τα οποία σύσσωμος ο Ελληνικός λαός στηρίζει διαχρονικά.

Υποσχόμαστε στους φίλους του Συλλόγου μας ότι η συναυλία αυτή θα γίνει μέσα στους χειμερινούς μήνες σε χώρο του οποίου η διοίκηση διαθέτει μεγαλύτερη κοινωνική ευαισθησία.


§

«Συγχαρητήρια» στην υπουργό πολιτισμού, κυρία Κλειώ Κονιόρδου..!
Ας την ενημερώσει κάποιος ότι το ►Pranic Healing στο οποίο είναι "ειδήμων" , δυστυχώς, δε μπορεί να γιατρέψει τα παιδιά που πάσχουν από την επάρατη.