Νοσταλγός της Χούντας ο Αρκάς, Κατά τη Νίνα Κασιμάτη

kasimati-siriza-arka-nostalgo-chountas

Νοσταλγό της χούντας και των συνταγματαρχών αποκαλεί σε δημοσίευση της τον αγαπημένο σκιτσογράφο Αρκά, το πρώην «γνήσιο» τέκνο του ΠΑΣΟΚ και νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β' εκλογική περιφέρεια του Πειραιά, Νίνα Κασιμάτη.

Σε ανάρτηση της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης σχολιάζει αναφέροντας πως ο σκιτσογράφος είναι απροκάλυπτος νοσταλγός παλατιανών πραξικοπημάτων και της Χούντας των Συνταγματαρχών (!?) και συνεχίζει τονίζοντας πως  αναπολεί τη Δικτατορία, την αναπαριστά συνειδητά ή υποσυνείδητα, και προτρέπει για μία ακόμα.


Η δημοσίευση της Βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ για τον σκιτσογράφο

kasimati-siriza-arka-nostalgo-chountas


Προσπάθεια για λίγη επιπλέον προβολή? εμμονή με το "πας μη ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ «φασίστας»? αφέλεια μέχρι αηδίας? όποια και να 'ναι τα αίτια η προσπάθεια της κυρίας βουλευτού δε σχολιάστηκε και τόσο θετικά από τους αναγνώστες.




§

Οι απόψεις μερίδας (ας πούμε) ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ, θυμίζουν ανέκδοτο..! εκείνο που «πήγαινε ένας με τ' αμάξι του στην Τσιμισκή και ακούει στο ράδιο "ΠΡΟΣΟΧΉ, ΠΡΟΣΟΧΉ! Ένα όχημα κινείται αντίθετα προς το ρεύμα κυκλοφορίας στην οδό Τσιμισκή!" και απαντά "Τι Ένα ρε!? Όλοι ανάποδα πάνε εδώ!"