Η Sofia Vergara Γυμνή, Αποκαλύπτει το Μεγάλο της «Πρόβλημα» (Pics + Video)


Στα 45 της, παραμένει από τις πιο hot γυναίκες του πλανήτη και «παραπονιέται» (!?!) για το... 32-triple-D μέγεθος του στηθόδεσμου της


sofiavergara-nude-womanshealth
Πέταξε όλα τα ρούχα από πάνω της για τις ανάγκες φωτ/σης σε εξώφυλλο του περιοδικού Women's Health, η Sofia Vergara. Η 45 ετών (πλέον) Κολομβιανή ηθοποιός-παρουσιάστρια, τολμά και φωτογραφίζεται ολόγυμνη, καλύπτοντας το εκρηκτικό μπούστο της (και τα επίμαχα).

sofiavergara-nude-womanshealth-1

Αν και χρόνια τώρα οι καμπύλες της αναστατώνουν τον ανδρικό πληθυσμό, η Sofia ποζάρει για το γυναικείο περιοδικό και εξομολογείται ότι η γυμναστική για εκείνη φαντάζει... μαρτύριο!

sofiavergara-nude-womanshealth-2

Είναι μαρτύριο για μένα. Είμαι σε κακή διάθεση δύο ώρες πριν κάνω γυμναστική, κατά τη διάρκεια της γυμναστικής και στο τέλος, αφού ξέρω ότι θα ξανακάνω γυμναστική,

δήλωσε και τόνισε πως δεν τη βοηθά (!) το σώμα της:

Δεν ξέρω αν είμαι δυνατή. Έχω κακά γόνατα και έχω λεπτό, ελαφρύ σκελετό. Μετά βίας κάνω ένα push up. Θα ήθελα να είμαι περισσότερο αθλητική αλλά όταν έχεις γεννηθεί με αυτό το γιγαντιαίο στήθος..! Το έχω από τα 13 μου και έγινε ακόμη μεγαλύτερο όταν έμεινα έγκυος και γέννησα.

sofiavergara-nude-womanshealth-3

Επίσης, μίλησε για τις ανασφάλειες που έχει αποκτήσει με το πέρασμα του χρόνου: 

Είμαι 45. Ακόμη και αν το θέλεις, σε αυτή τη φάση της ζωής σου δε μπορείς να είσαι τέλεια. Δεν είναι ότι μισείς το γεγονός ότι δεν μπορείς να είσαι τέλεια ή σε αναστατώνει, αλλά είναι μία πραγματικότητα. Αλλάζουμε · το βλέπω κι επάνω μου.

sofiavergara-nude-womanshealth-4

Θέλω να φαίνομαι της ηλικίας μου αλλά θέλω να φαίνομαι υπέροχη. Νομίζω ότι αν πάθεις εμμονή με το να φαίνεσαι νεότερη, θα τρελαθείς.  Ο κόσμος λέει ότι μοιάζω με 20χρονη αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια! το δέρμα μας είναι διαφορετικό.

sofiavergara-nude-womanshealth-5

Κουράγιο Sofia..! Δείξε επιμονή και... θα καταφέρεις να ξεπεράσεις
τα "μεγάλα" σου «προβλήματα»..!