Τούρκος Δημοσιογράφος Αποκαλύπτει το Σχέδιο - Παγίδα για Πρόκληση Θερμού Επεισοδίου (Video)

tourkiki-provokatsia-Abdullah-Bozkurt-1
Ο Τούρκος δημοσιογράφος  Abdullah Bozkurt αποκάλυψε το βρώμικο σχέδιο των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών και των μυστικών υπηρεσιών του στρατού, για προβοκάτσια και πρόκληση θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο, που θα οδηγούσε σε πόλεμο μεταξύ Τουρκίας - Ελλάδας, με στόχο να πληγεί η νεοεκλεγείσα, τότε, κυβέρνηση Ερντογάν.

Σύμφωνα με απόρρητα στοιχεία που βρίσκονται στην κατοχή του Τούρκου δημοσιογράφου, η Τουρκία έχει εκπονήσει μία σειρά σχεδίων με την επωνυμία Επιχείρηση Καταιγίδα, που περιλαμβάνουν τη δημιουργία θερμού επεισοδίου με ηθελημένη κατάρριψη τουρκικού μαχητικού που θα προκαλούσε τον θάνατο των χειριστών και θα έδινε κάθε λόγω στην Άγκυρα να προχωρήσει σε μεγάλη στρατιωτική επιχείρηση.


Abdullah-Bozkurt-ant1


Ο Abdullah Bozkurt στη συνέντευξη του στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, αναφέρει:


Η συνωμοσία ξεκίνησε το 2003 από τος τούρκικες μυστικές υπηρεσίες και τις μυστικές υπηρεσίες του στρατού, για να σπρώξει την Τουρκία σε μια αλυτρωτική προσέγγιση με γειτονική χώρα.

Τον Δεκέμβρη του 2002 δημιουργήθηκε σχέδιο για να ξεκινήσει πόλεμος μεταξύ Τουρκίας - Ελλάδας.


Υπήρχαν 2 διαφορετικά σενάρια σε αυτό το σχέδιο: Στο πρώτο, το ναυτικό θα προκαλούσε μια επίθεση σε μια από τις στρατιωτικές βάσεις σε κάποιο ελληνικό νησί.


Το Φεβρουάριο του 2003 σχεδιάστηκε το δεύτερο: Να καταρρίψουν, οι ίδιοι, ένα τούρκικο αεροσκάφος εμπλέκοντας την Ελλάδα σε αερομαχία.


Επιλεγμένος Τούρκος πιλότος, θα κατέρριπτε τούρκικο μαχητικό και η πράξη θα αποδίδονταν στους Έλληνες.


Οι τότε εθνικιστές-αντίπαλοι του Ερντογάν οι οποίοι κατέστρωσαν την Επιχείρηση Καταιγίδα, σήμερα είναι συνεργάτες του και επεξεργάζονται σχέδια για νέο θερμό επεισόδιο που θα αποπροσανατολίσει τον τουρκικό λαό, προς όφελος του.