Ρωσία - Αποκεφάλισε Μωρό και Έτρεχε με το Κομμένο Κεφάλι στο Δρόμο (+18 Video)

apokefalise-moro-rosia-2

Σκηνές απόλυτης φρίκης εκτυλίχθηκαν στην πόλη Astrakhan της Ρωσίας, όταν ο σαράντα δύο ετών πρώην τρόφιμος ψυχιατρικής κλινικής, Mikhail Elinsky, αποκεφάλισε μωρό 18 μηνών και στη συνέχεια έτρεχε στους δρόμους κρατώντας το κομμένο κεφάλι του, διωκόμενος από αστυνομικούς.




Ο 42χρονος Elinsky, μετά το εξιτήριο που έλαβε από το ψυχιατρείο όπου νοσηλευόταν, επισκέφθηκε την ανιψιά του προκειμένου να τον φιλοξενήσει.

Mikhail Elinsky
Ο παρανοϊκός δολοφόνος Mikhail Elinsky
Η συνέχεια είναι τραγική και ξεπερνά την πιο νοσηρή φαντασία.
Αφού αποκεφάλισε τη 18 μηνών Natalia, συνειδητοποίησε ότι η μητέρα της και ανιψιά του, Tatiana, τον αντιλήφθηκε και προσπάθησε να τον σταματήσει, μαχαίρωσε και την ίδια, προκαλώντας της σοβαρά τραύματα στην κοιλιακή χώρα.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι η μητέρα του μωρού, είχε εκφράσει τους φόβους της στις Αρχές και προειδοποίησε να μην τον αφήσουν ελεύθερο, γιατί παραμένει εξαιρετικά επικίνδυνος.
apokefalise-moro-rosia-natalia
Η Natalia, το κοριτσάκι που σκοτώθηκε από τον Elinsky
Ο Elinsky κλείστηκε σε ψυχιατρείο με διάγνωση για παρανοϊκή σχιζοφρένεια αφού, προ 6 ετών σε κατάσταση μέθης, είχε μαχαιρώσει γυναίκα που εργαζόταν σε κατάστημα της περιοχής.



Οι μαρτυρίες



Η μαρτυρία της μητέρας, Tatiana:
Ήμασταν έτοιμοι να βγούμε έξω, και η μικρή καθόταν στο τρίκυκλο της, όταν την άρπαξε, την πήγε στην κουζίνα και άρχισε να τη σφαγιάζει. Όταν η ίδια απελπισμένα προσπάθησε να τον σταματήσει, την μαχαίρωσε και αυτήν με μανία.

apokefalise-moro-rosia-tatiana
Η μητέρα της Natalia, Tatiana

Anastasiya Miloserdova, κάτοικος της περιοχής:
Το μικρό κορίτσι ήταν η ανιψιά του και η μητέρα του είχε παρακαλέσει να μην τον αφήσουν ελεύθερο έξω από την ψυχική κλινική. Και κοιτάξτε πώς τελείωσε..! έτρεχε γύρω από την περιοχή με το αποκομμένο κεφάλι της μικρής.


apokefalise-moro-rosia-natalia-igor
Το μωρό με τον πατέρα του Igor, πριν δολοφονηθεί

Ο πατέρας του μωρού, Igor, σε κατάσταση σοκ μετά τον θάνατο της κόρης του,
ήταν πολύ θλιμένος για να μιλήσει.
apokefalise-moro-rosia-igor
Ο πατέρας του μωρού, Igor

Victoria Mikhailovka, συνάδελφος της Tatiana:
Εργάστηκα μαζί με αυτή τη γυναίκα. Η κόρη της ήταν λίγο μικρότερη από το γιο μου.Ο θείος της διαγνώστηκε με παρανοϊκή σχιζοφρένεια, απεστάλη από δικαστή σε νοσοκομείο υψηλής ασφάλειας για θεραπεία και απελευθερώθηκε πρόσφατα ως "υγιής". Είναι μια φρίκη!



Valentina Elinskaya, μητέρα του παρανοϊκού δολοφόνου:
Ο Mikhail είχε διαμαρτυρηθεί για το θόρυβο που έκανε το κορίτσι και ο τετράχρονος αδελφός της (που δεν έχει πληγεί) στο σπίτι.Έτσι έσφαξε το κοριτσάκι, που είναι ανιψιά του, η μητέρα της είναι η μεγάλη ανιψιά του.Η διάθεσή του άλλαξε πριν από 2 ημέρες και αυτό ήταν. Περπατούσε και σκέφτηκε κάτι.



Τοπική αστυνομική πηγή:
Κανείς δεν μας προειδοποίησε για αυτόν τον άνθρωπο. Κανείς δεν μας έστειλε καμία πληροφορία γι 'αυτόν. Συμβαίνει αυτό στη χώρα μας. Δεν υπήρξε καμία αναφορά σε εμάς ότι επρόκειτο να απελευθερωθεί.



apokefalise-moro-rosia-1

Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα ο παρανοϊκός δολοφόνος αρνούμενος να παραιτηθεί τρέχει να ξεφύγει από τους αστυνομικούς τους οποίους απειλεί με μαχαίρι. Τελικά συνελήφθη αφού τον πυροβόλησαν 3 φορές. Εξέπνευσε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο.                                                                                                   πηγή: mirror